REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio vakarą Italijos „Serie A“ pirmenybėse sužaistos vienintelės dešimtojo turo rungtynės, kuriose susitiko „Palermo“ ir „Milan“ ekipos. Komandos išsiskyrė taikiai 2:2.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje kur kas aktyvesni buvo aikštės šeimininkai, kurie nuolat grasino „Milan“ vartams. Ypač aktyvus „Palermo“ gretose buvo veteranas Fabrizio Miccoli. 33-ejų puolėjas turėjo ne vieną progą pelnyti įvartį ir galiausiai uždirbo vienuolikos metrų baudinį, kurį pats prieš pat pertrauką ir realizavo.

REKLAMA

Antrasis kėlinys „Milan“ vienuolikei prasidėjo taip pat prastai, kaip baigėsi pirmasis: sužaidus vos 2 minutes, „Palermo“ surengė greitą kontrataką, o jos smaigalyje atsidūręs Franco Brienza įmušė antrąjį šeimininkų įvartį. Verta pastebėti, kad kamuolį šiame epizode galėjo atmušti „Milan“ vartininkas Marco Amelia, tačiau ne itin greitai tarp žaidėjų skriejusio kamuolio italas, veikiausiai, laiku nepastebėjo. M.Ameliai tai buvo tik antrosios rungtynės šiame „Serie A“ sezone.

REKLAMA
REKLAMA

Po tokio „šalto dušo“ svečiai iškart pabandė perimti iniciatyvą, tačiau „Palermo“ gynėsi patikimai, o ekipos strategas Gianas Piero Gasperini gynybą sustiprino antrojo įvarčio autorių F.Brienzą pakeisdamas saugu Luigi Giorgi.

63 minutę baudos smūgį, iki „Palermo“ vartų likus maždaug 25 metrams, uždirbo po keitimo aikštėje pasirodęs Bojanas Krkičius. Prie kamuolio stojęs Ricardo Montolivo smūgiavo tiesiai į vadinamąją vartų „devyniukę“, tačiau šūvį atrėmė ir puikią reakciją pademonstravo albanas Samiras Ujkani.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

67 minutę idealaus Ignazio Abate perdavimo iš dešiniojo krašto „neuždarė“ Stephanas El Shaarawy, tačiau „Milan“ futbolininkų nuotaiką vos po minutės praskaidrino B.Krkičiaus ir R.Montolivo tandemas: ispanas „Palermo“ baudos aikštelėje suklaidino gynėją, kamuolį perdavė R.Montolivo, o šis pelnė įvartį.

Pajutę, kad gali įmušti dar bent sykį, „Milan“ futbolininkai varžovus visiškai „uždarė“ šių aikštės pusėje. 80 minutę šis „šturmas“ subrandino antrąjį „rossoneri“ įvartį. Maždaug 30 metrų nuo „Palermo“ ekipos vartų buvo pargriautas S.El Shaarawy. „Milan“ žaidėjai nusprendė į vartus nesmūgiuoti, o kamuolį perkelti į aikštės kraštą. Iš ten į vartus smūgiavo I.Abate, tačiau vartininkas iškumščiavo kamuolį, o šis nusileido S.El Shaarawy po kojomis. Jaunasis puolėjas savo šanso nepraleido ir įmušė išlyginamąjį įvartį.

REKLAMA

Per likusį rungtynių laiką komandos nieko pavojingesnio nesukūrė ir mačo arbitro Nicola Rizzoli švilpukas nuaidėjo skelbdamas galutinį rezultatą - 2:2.

„Palermo“ 2 - 2 „Milan“

45' [1 - 0] F. Miccoli (iš 11m. baudinio.)

47' [2 - 0] F. Brienza

69' [2 - 1] R. Montolivo

80' [2 - 2] S.E. Shaarawy








 






 






 






REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų