REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei dar nesugalvojote, ką veikti Helovino vakarą, turime Jums kelis pasiūlymus. Jei nesuvilios teatro spektakliai, gal mieliau eisite į triukšmingą vakarėlį?

Jei dar nesugalvojote, ką veikti Helovino vakarą, turime Jums kelis pasiūlymus. Jei nesuvilios teatro spektakliai, gal mieliau eisite į triukšmingą vakarėlį?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rusų Dramos teatre įvyks šokio spektaklio premjera „Mata Hari“. Spektalio režisierius ir choreografas – skandalingasis Jurijus Smoriginas. „Aš visada norėjau kurti ir kuriu spektaklius apie istorines asmenybes. Gyvenimas yra spalvingas ir tenka perprasti visas jo paslaptis. Mata Hari ir yra paslaptis“, - teigė režisierius.

REKLAMA

Kaune, Girstučio salėje bus vaidinama komedija „Šeimyninis įvykis“. Ši situacijų komedija pastatyta pagal pasaulinio garso farso meistro Ray Cooney pjesę „Viskas lieka šeimoje“ („It Runs In The Family“ – ang.k.). Visi pagal Rėjaus Kūnio pjeses pastatyti spektakliai sulaukia didžiulės sėkmės ir yra itin populiarūs visame pasaulyje. Spektaklį statyti pakviestas patyręs Lenkijos režisierius, profesionalus situacijų komedijų virtuozas Marcin Slavinskij.

REKLAMA
REKLAMA

Keistuolių teatre įvyks talentingo ir unikalaus Afrikos smėlynų muzikanto iš Nigerio „Bombino“ pasirodymas. Bombino tituluojamas pavyzdiniu Vakarų Afrikos gitaristu – šiam jaunam kūrėjui jau teko garbė įrašyti darbą kartu su grupės „Rolling Stones“ nariais Keith Richards ir Charlie Watts.

Kauniečiai galės linksmintis Helovyno vakarėlyje su grupės AC/DC dainomis „Fluxus“ ministerijoje. Ar esate girdėję, kad statant buvusį batų fabriką „Lituanica“ ir jame dirbant prie staklių yra žuvę nemažai žmonių? Šiuo metu šioje vietoje yra įsikūrusi „Fluxus ministerija“. Dabar jame dirbantys žmonės kalba, jog ir šiomis dienomis galima išgirsti žuvusiųjų sielas, kurios visus baugina...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tų, kurie nori ne tik ramiai praleisti vakarą, bet ir pašėlti, „Lofte“ lauks „The Ball & Chain“ Hollywood Halloween'as. Čia su Jurgiu Didžiuliu ir Erica Jennings priešaky, vakarotojų taip pat lauks „Show Makers akademijos“ šokėjai, užvedantys lindyhopo profesionalai, aktoriai, apšildančioji grupė su Berta Timinskaite. Aprangos kodas, kurio paisyti būtina – mirusios žvaigždės.

„Plum bum bar“ roko arenoje įvyks „Šok Rok“ ciklo vakarėlis. Scenoje dainas maišys Miss America ir Kym Wild, šįkart į pagalbą pasikvietę roko propaguotojus Luis Meets Giorgio ir Stunt. Vakarėlio pradžia 22:00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų