REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiūrėti filmą naudojantis namų kino sistema patogu, nes bet kada nuotolinio valdymo pultelyje galima paspausti mygtuką „Pause“ ir nubėgti į tualetą arba pasiimti užkandžių. Deja, bet filmą žiūrint kino teatre tokios funkcijos nėra, todėl tokioje situacijoje gali gelbėti tik vienas dalykas – „RunPee“ programėlė išmaniajam telefonui.

REKLAMA
REKLAMA

Ką gi ši programėlė daro? Pasirinkus norimą filmą ji suranda nuo 1 iki 4 filmo vietų, kai galėsite nubėgti į tualetą ir nepražiopsoti esminių įvykių. Programėlėje rodomas ne tik laikas, kada filme prasideda nuobodžios ir nieko nelemiančios scenos, tačiau ir jų trukmė bei trumpas paaiškinimas, kas tuo metu vyksta.

REKLAMA

Jei įsidiegsite „RunPee“ programėlę, telefonas suvibruos tą akimirką, kai filme priartės tokia siužeto vieta, kada galėsite pasidaryti sau pertrauką. Be to, kūrėjai pagalvojo ir apie kitus kino teatro lankytojus, programėlę jie sukūrė su tamsiu fonu, kad aplinkinius kuo mažiau blaškytų šviečiantis telefono ekranas. Naudodamiesi „RunPee“ taip pat galėsite matyti, ar po baigiamųjų filmo titrų dar yra koks nors užslėptas epizodas, kurio vertėtų palaukti, o ne kilti iš sėdimų vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jei filmą žiūrėsite išankstinės premjeros metu, greičiausiai ši aplikacija jums nepagelbės, mat „RunPee“ kūrėjai duomenų bazę naujais filmais papildo tik tada, kai šie pasirodo kino teatruose plačiajai auditorijai.

„Android“ ir „Windows“ operacinių sistemų naudotojai „RunPee“ programėle gali naudotis nemokamai, „iPhone“ naudotojams teks sumokėti kiek mažiau nei dolerį. Programėlę galima atsisiųsti iš oficialaus „RunPee“ tinklalapio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų