REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 10 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame „Bushido FC HERO'S 2012“ turnyre žiūrovai išvys geriausių Lietuvos kovotojų pasirodymus. Lietuvos bušido rinktinė į kovą stos su stipriausiais Japonijos, Olandijos, Vokietijos, Anglijos, Rusijos, Kazachstano, Latvijos, Lenkijos ir Estijos kovotojais.

REKLAMA
REKLAMA

Matas Stebuliauskas ringe susitiks su latviu Zauru Dzavadovu. Tai revanšinė kova ir Matas nusiteikęs tik pergalei. Matas - kovotojas, apdovanotas stipria charizma ir jau spėjęs pelnyti didelių sirgalių simpatijų. Lietuvis yra daugkartinis SWAT ir tarptautinių bušido turnyrų nugalėtojas, pasižymintis puikia technika bei ryžtingu charakteriu. Paskutinę savo kovą Kazachstane Matas baigė nokautu.

REKLAMA

Tuo tarpu penkiais metais už Matą vyresnis latvis turi itin didelę kovų patirtį, o ir titulai kalba patys už save: Latvijos IFMA čempionas, Europos WKA čempionas, „One Songchai“ turnyro čempionas.

Z. Dzavadovas apie artėjančią kovą: „Su Matu mes jau esame susitikę. Puikiai žinau, kad kova bus įtempta, todėl dar intensyviau treniruojuosi. Ringe nugalėtojas gali būti tik vienas. Tegu nugali stipresnis“.

Martynas Knyzelis ruošiasi ne mažiau įtemptai kovai su Estijos Tailando bokso čempionu Uku Jurjendalu. Gladiatoriško kūno sudėjimo, beveik dešimčia cm už Martyną aukštesnis estas iš tiesų grėsmingas priešininkas, tačiau lietuvio tai netrikdo. Martynas puikus taktikas ir strategas kovose, o jei dar pridėsime ir nemažą kovų patirtį ringe, susidėlioja išties įspūdingo kovotojo mozaika. Daugumą savo kovų Martynas baigė dešiniu šoniniu nokautuojančiu smūgiu.

REKLAMA
REKLAMA

U. Jurjendalas apie artėjančią dvikovą: „Esu išnagrinėjęs Martyno kovas ir būsiu pasiruošęs visiems nenumatytiems atvejams. Aš pasiruošęs nugalėti. Sigaliams linkiu sirgti už nugalėtoją.“ Ar pavyks Estijos gladiatoriui įvykdyti savo grąsinimus? O gal būt Martynas pamokys estų kovotoją už įžūlumą?

Ar pavyks autoritetų nepaisančiam Matui įvykdyti savo misiją ir revanšuotis Latvijos kovotojui? Visa tai – lapkričio 10 dieną „Siemens“ arenoje. Geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti, todėl atvykite ir sirkite už Lietuvos kovotojus šį įsimintiną vakarą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bušido „HERO'S 2012“ turnyrai - tai vieta, kur per vieną vakarą įmanoma patirti įvairiausių emocijų, nuo įtampos, adrenalino, pralaimėjimo apmaudo iki pergalės džiaugsmo. Be viso to, sirgalių dar laukia nuostabus šou, apvainikuojantis visą šį nepamirštamą renginį. Daugiau informacijos apie artėjantį renginį www.bushido.lt.

Užsakymo nr. 1027R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų