REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę Anglijos rinktinės strategas Roy Hodgsonas rinksis žaidėjus lapkričio 14 dienos draugiškoms rungtynėms su Švedija. Atsižvelgdamas į šį faktą, Londono „Arsenal“ vairininkas Arsenas Wengeras žiniasklaidai išreiškė nenorą, kad neseniai į jo komandos rikiuotę sugrįžęs Jackas Wilshere'as būtų pakviestas.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio rungtynes tarp „Arsenal“ ir Londono „Queens Park Rangers“ ekipų stebėjo vienas Anglijos rinktinės trenerių Ray Lewingtonas. J.Wilshere'as šiame mače žaidė iki 67 minutės ir prisidėjo prie „kanonierių“ pergalės rezultatu 1:0.

REKLAMA

Futbolininkas dėl traumų be futbolo praleido kone 14 mėnesių ir A.Wengeras baiminasi, kad saugas, gavęs didesnį krūvį, vėl neiškristų iš rikiuotės.

„Labai svarbu, kad Jackas įgautų tinkamą formą. Kai tai įvyks, neprieštarausiu, kad jis būtų kviečiamas žaisti už Anglijos rinktinę, tačiau dabar Hodgsono tikrai prašysiu, kad jam būtų duota laiko.“ - teigė prancūzas.

„Aš puikiai suprantu, kad Anglijai toks žaidėjas labai reikalingas, tačiau privalome įsitikinti, kad jis tikrai atsigavo.“

20-metis J.Wilshere'as kulkšnies traumą patyrė 2011 metų birželį, žaisdamas už Anglijos rinktinę. Trauma vis atsinaujindavo ir anglas buvo priverstas tęsti ilgą reabilitacijos procesą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų