REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valdemaras Tomaševskis neslėpė džiaugsmo, kad nuo šios Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA) turės savo frakciją Seime.

Valdemaras Tomaševskis neslėpė džiaugsmo, kad nuo šios Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA) turės savo frakciją Seime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai yra labai didelis šuolis į priekį, turėjome tris mandatus, dabar aštuonis, procentine prasme tai didžiausias pasiekimas lyginant su kitomis partijomis“, - teigė jis.

REKLAMA

Politikas atsisakė komentuoti šiuo metu aktyviai aptarinėjamą prezidentės išdėstytą poziciją apie tai, kad Darbo partija neturėtų dalyvauti Vyriausybės formavime, nes yra teisiama „juodosios buhalterijos“ byloje.

„Lietuva yra pusiau parlamentinė, pusiau prezidentinė valstybė, prezidentė turi tam tikrą kompetenciją, nekomentuosiu jos pozicijos“, - sakė LLRA atstovas.

V. Tomaševskio paklausus, su kuo eitų ir su kuo tikrai neitų į koaliciją, jis pasakė: „Politikai niekada nesako niekada“. Tačiau, jo manymu, konservatorių partijai rinkėjai pasakė „ne“ ir jie negavo pakankamo pasitikėjimo, todėl neturėtų formuoti Vyriausybės.

REKLAMA
REKLAMA

Apie socialdemokratus jis buvo geresnės nuomonės, pabrėžė, kad su jais jau bendradarbiaujama Vilniaus miesto savivaldybėje ir yra susikūrusi tam tikra gera praktika. Politikas atskleidė, kad tam tikros konsultacijos jau yra prasidėjusios, tačiau šiandien jis išjungė telefoną, kad pailsėtų, todėl nežino, ar jau buvo skambučių ir kvietimų į koaliciją.

„Mes netrokštame valdžios bet kokia kaina, galime dirbti ir opozicijoje. Mums svarbiausia yra principai ir sąžininga politika. Galima pasidžiaugti, kad dabartiniame Seime bus frakcija, kurios nei vienas atstovas nėra įsivėlęs į jokius politinius skandalus, neimdavome pinigų iš verslo struktūrų, tai geras pavyzdys kitoms partijoms“, - sakė jis žurnalistams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų