REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šokėjas Tadas Rimgaila neištvėrė – apsiverkė tiesioginiame LNK eteryje, kai judviejų su Kristina Navickaite-Tina pora iškrito iš LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Iš projekto netikėtai iškritusią porą apsupo visi šokėjai ir nepaleido iki paskutinių tiesioginio LNK eterio minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Tadas spontaniškai atsisakė dalyvauti specialiame internautų balsavime, per kurį viena iš iškritusiųjų porų po dviejų savaičių sugrįžtų ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo.

REKLAMA

LNK šokių aikštelėje artėjančio Helovino proga buvo paskelbta baisi tema – „Košmarų kambarys“. Tina ir Tadas Rimgaila tapo negyvėlių pora, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė - Fredžiu Kriugeriu ir jo moterimi, Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis - išprotėjusia medicinos sesele ir ligoniu, Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško – zombiais, Mantas Stonkus ir Ala Karpenko – klounu ir maniake mergaite, Merūnas ir Ieva Žilienė -  Hanibalu Lekteriu ir FTB agente, Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus – nelabaisiais, o Katažina ir Dainius Dimša šoko pagal „Mirusią nuotaką“. Akibrokštą pateikė Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, „Košmarų kambarį“ iškeitę į šokį savižudybių tema.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį konkursinėje programoje dėl savo partnerio Andriaus Grebliko šeimyninių aplinkybių negalėjo dalyvauti Jurga Anusauskienė.

Projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijai vadovavo Mefitorūnas Leciuferinskas, poras vertino vampyras Aurelijus Liškauskas, juodojo etiketo žinovas Giedrius Drukteinis ir raganaitė Gabrielė Valiukaitė.

Helovino vakare netrūko linksmybių ir juodo humoro: Aurelijus Liškauskas demonstravo šokį tarp kojų,  Merūnas – išaugusius ragus dėl žmonos Erikos elgesio, kai jis buvo išvykęs gastrolių į Ispaniją, o Radžis pasirinko žmoną – Katažiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visą vakarą žiūrovai labiausiai palaikė Gintarę su Vytautu, o daugiausia žiūrovų palaikymo trūko Aušrai su Tomu. Būtent šiai porai komisija pirmąją vietą. Paskutinioji tradiciškai atiteko Renatai su Vadimu.

Susumavus rezultatus, paskutinieji liko Tina ir Tadas, o triumfavo Mantas su Ala.

Šią savaitę suteikiama galimybė ant parketo grįžti dar vienai porai. Ant slenksčio be šįvakar iškritusios poros stovi  Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė, Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė, Juozas Liesis ir Elena Leonova, Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis, Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus.

REKLAMA

Galutinė rezultatų lentelė:

Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų