REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio pavakare pradėjus šalti, gatves padengė plikledis ir vairavimo sąlygos tapo itin sudėtingos. Ypač slidu – ant tiltų ir viadukų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasipylus avarijoms, didžiausias susidūrimas apie 19 val. įvyko Vilniuje, Galvės gatvėje. Čia vienas į kitą trenkėsi trys automobiliai, į ligoninę buvo išgabenti 4 žmonės.

REKLAMA

Iš miesto važiavęs „Honda Accord“ kaktomuša susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu „Renault Scenic“, o į  pastarąjį trenkėsi jam iš paskos važiavęs „Subaru Outback“. Nuo smūgio netgi nulūžo vienas galinis „Renault“ ratas.

Pirminiais duomenimis, „Honda“ važiavo trys vyrai. Abu keleivius greitoji pagalba išvežė į ligoninę. Paaiškėjo, kad vairuotojas neturi jokių dokumentų, be to, pareigūnams kilo įtarimas, kad jis neblaivus, rašo delfi.lt. Netrukus vairuotojas ėmė skųstis galvos skausmais, todėl ir jį, kartu su rimčiau nukentėjusiu „Renault“ vairuotoju, antrasis greitosios pagalbos ekipažas išvežė į ligoninę. Dėl įtarimų, kad juo vežtas vienas iš avarijos dalyvių girtas, šį greitosios pagalbos automobilį nulydėjo policijos automobilis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų