REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vidurdienį Garliavos sporto centre balsavusi „Drąsos kelio“ lyderė buvusi teisėja Neringa Venckienė sakė neabejojanti, kad bent vienas ministras iš kelių kandidatų į Seimą, su kuriais varžosi jos partijos atstovai, turėtų būti įveiktas.

REKLAMA
REKLAMA

Ir tai greičiausiai bus konservatorius socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas. Jo konkurentė antrajame rinkimų ture yra N. Venckienės teta Audronė Skučienė. Ši moteris, kaip ir dar keli „Drąsos kelio“ atstovai, jau pateko į Seimą pagal balsavimo daugiamandatėje apygardoje rezultatus.

REKLAMA

Žurnalistų paklausta, ar tikisi antrajame rinkimų ture Naujamiesčio apygardoje Vilniuje įveikti savo varžovę Seimo Pirmininkę Ireną Degutienę, N. Venckienė prisipažino turinti daug vilčių, kad pasiseks.

„Manau, dauguma rinkėjų vienijasi prieš konservatorius, ir rezultatai mums gali būti palankūs. Būtų gerai, jei aš Naujamiestyje laimėčiau. Tokiu atveju dar vieną “Drąsos kelio„ žmogų nusivesiu į Seimą. Tikimės, kad per antrąjį rinkimų turą laimėsime tris ar keturis mandatus“, - vylėsi partijos lyderė.

REKLAMA
REKLAMA

Į Eltos klausimą, kokių darbų pirmiausia imsis Seimo naujokė „Drąsos kelio“ partija parlamente, N. Vencikienė atsakė vykdysianti partijos programą. „Manau, pirmiausia vykdysiu savąją programą - stengsimės, kad valstybė mažiau skolintųsi, kad būtų stabdomas mokyklų naikinimas. Daug ką reikia daryti kitaip, nes priešingu atveju valstybė nusiris į bedugnę“, - sakė ji.

N. Venckienė neatskleidė planų, su kokia politine jėga „Drąsos kelias“ žada bendradarbiauti Seime. Ji teigė, jog partija kol kas jokių „dėlionių nedėliojusi“. Viskas, pasak jos, paaiškės po Seimo rinkimų rezultatų paskelbimo.

Vėlų sekmadienio vakarą antrojo rinkimų turo rezultatų „Drąsos kelio“ lyderė žada laukti partijos būstinė Kaune, Miško gatvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų