REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Valdas Adamkus po balsavimo antrajame Seimo rinkimų ture sakė, kad tikisi, jog antrasis rinkimų turas bus skaidresnis ir visuomenėje nesukels tiek skausmo.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikiuosi, kad rinkimai bus skaidresni. Nekils Lietuvos visuomenėje tiek daug, sakyčiau, ne tik klausimų, bet ir skausmo, nes praktiškai nuo pirmųjų rinkimų iki šiandien Lietuvoje egzistavo vienintelė tema – skaidrumas“, – sekmadienį žurnalistams teigė V. Adamkus.

REKLAMA

Prezidentas pažymėjo, kad politikoje pradėtų darbų tęstinumas yra būtinas, ir to jis tikisi ir iš naujojo Seimo.

„Tai yra būtina sąlyga. Aš manau, kad kiekviena valstybė, kuri nori žengti į priekį, turi turėti labai aiškų vaizdą, tikslą, ir tęsti. Nesvarbu, ar Vyriausybės keičiasi, ar nesikeičia, Lietuvos žmonių gerovė lieka ta pati“ , – sakė V. Adamkus.

„Džiaugiuosi, kad šis Seimas užvertė savo darbų lapą. Ir tikiuosi, kad naujieji (Seimo nariai – ELTA) tikrai bus pozityvūs ir atneš daugiau protingesnių ir geresnių įstatymo projektų visiems Lietuvos žmonėms“, – kalbėjo Prezidentas. Prezidentas V. Adamkus balsuoti atvyko su žmona Alma. Jis balsavo Antakalnio apygardoje, kurioje varžosi Tėvynės Sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų atstovas Premjeras Andrius Kubilius ir „Drąsos kelio“ kandidatė Aurelija Stancikienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų