REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienio vakarinėse Anglijos „Premier“ lygos IX-ojo turo rungtynėse „Manchester City“ futbolininkai „Etihad“ stadione priėmė svečius iš Velso, „Swansea“ klubą. Po gana įtemptos kovos šeimininkai palaužė savo varžovus ir įsirašė tris taškus į turnyrinės lentelės sąskaitą.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių pradžioje R.Mancini auklėtiniai nieko nelaukę ėmė šturmuoti „gulbių“ vartus ir vartininkas kelis kartus gelbėjo komandą nuo įvarčio. „Swansea“ futbolininkai taip pat nesėdėjo rankų sudėję ir kartas nuo karto aplankydavo J.Harto baudos aikštelę.

REKLAMA

Antrajame kėlinyje vaizdas nesikeitė. Šeimininkai ir toliau daugiau atakavo varžovų vartus ir 61-ąją minutę šios atakos virto įvarčiu, kai C.Tevezas smūgiu iš toli nuginklavo M.Vormą ir išvedė savo ekipą į priekį. Iškart po šio epizodo vartininkas buvo pakeistas, nes susižeidė ir negalėjo žaisti toliau.

Po įvarčio svečiai perėmė iniciatyvą ir vis dažniau lankėsi varžovų baudos aikštelės prieigose, tuo tarpu šeimininkai pasirinko kontraatakų taktiką.

REKLAMA
REKLAMA

M.Laudrupo treniruojama komanda sukėlė nemažai pavojaus varžovų vartams, bet rezultato taip ir neišlygino bei turėjo pripažinti Anglijos čempionų pranašumą.

Šios rungtynės oficialiai ilgiausios „Premier“ lygos istorijoje. Jos dėl M.Vormo ir M.Richardso traumų buvo pratęstos ir truko 102 minutes ir 43 sekundes.

„Manchester City“ 1 – 0 „Swansea City“

61' [1 – 0] C.Tevezas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų