REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieno Škotijos universiteto psichologijos profesorius teigia, jog iš moters lūpų galima įžvelgti jos gebėjimą pasiekti orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimo metu buvo apklaustos 258 Škotijos moterys, kurių amžiaus vidurkis siekė 27 metus. Nustatyta, jog moterys, turėjusios ryškesnius per vidurį viršutinės lūpos esančius gumbelius/iškilimus, daug lengviau ir dažniau buvo patyrusios makšties orgazmą.

REKLAMA

Tai profesoriui leido patikėti, jog egzistuoja ryšys tarp moters lūpų ir seksualinio jautrumo.

Tačiau nereikia pergyventi, jeigu turite plonas lūpas. Nepaisant to, kad putlesnės lūpos dažnai susijusios su seksualiniu meistriškumu, pabrėžiama labiau atkreipti dėmesį į tą mažą gumbelį viduryje viršutinės lūpos negu į bendrą jų formą.

Abejonės

Žinoma, yra nemažai skeptikų, kurie abejoja tyrimo tikslumu. Negalima atmesti galimybės, jog moterys, turinčios didesnius gumbelius viduryje viršutinės lupos, galbūt yra patrauklesnės, todėl turi daugiau lytinių santykių nei kitos.

Tokiu atveju būtų paneigta idėja, kad tas gumbelis kaip nors veikia moters neurologinius procesus.

Kad ir kaip ten būtų, tokiuose tyrimuose labai sunku įrodyti vieną nenuginčijamą tiesą. Tačiau turbūt visi sutiks, kad kienviena natūrali mūsų kūno dalelė yra svarbi visumos dalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų