REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LSDP Kaišiadorių skyriaus 2012 m. rinkimų į Lietuvos Respublikos Seimą rinkimų štabas pateikė pareiškimus Kauno apygardo prokuratūrai ir Kaišiadorių – Elektrėnų rinkimų apygardos komisijai dėl Darbo partijos kandidato agitacinės veiklos, rašoma partijos išplatintame pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pareiškime teigiama, jog Darbo partijos kandidatas į Seimą Kaišiadorių – Elektrėnų rinkimų apygardoje Nr. 59 Stanislovas Tomas gyventojams platina lankstinuką, kuriame siūloma per dvi savaites užpildyti prašymą grąžinti pinigus. Prašyme reikia nurodyti asmens kodą ir kitus asmens duomenis. Užpildytą prašymą siūloma grąžinti Stanislovui Tomui.

REKLAMA

LSDP Kaišiadorių skyriaus 2012 m. rinkimų į Lietuvos Respublikos Seimą štabas prašo išaiškinti, ar tokie kandidato į Seimą veiksmai neprieštarauja Lietuvos Respublikos asmenų duomenų teisinės apsaugos įstatymo nuostatoms.

Gyventojams platinamame kandidato į Seimo narius Stanislovo Tomo lankstinuke konstatuojama, kad "Vyriausybėje ir Seime sėdi niekšai, kurie kiekvieną dieną pažeidinėja žmogaus teises". Pareiškimu siekiama išaiškinti, kuo Stanislovas Tomas grindžia tokius vertinimus, ar tai nėra baudžiamoji veika.

Gautame apygardos rinkimų komisijos atsakyme pažymima, kad pareiškimas persiųstas Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų