REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iškritus pirmajam sniegui, geriausias savaitgalio leidimo būdas turėtų būti tikrai ne namuose, įsisupus į minkštą apklotą. Juk smagiau aplankyti koncertą, pasimėgauti mėgstamos grupes koncertu ar pasižiūrėti iki ašarų prajuokinantį spektaklį.

Iškritus pirmajam sniegui, geriausias savaitgalio leidimo būdas turėtų būti tikrai ne namuose, įsisupus į minkštą apklotą. Juk smagiau aplankyti koncertą, pasimėgauti mėgstamos grupes koncertu ar pasižiūrėti iki ašarų prajuokinantį spektaklį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Menų spaustuvė penktadienį kviečia į teatralizuotą koncertą „NO CONCERT“. Gedulingai–šventiškas teatralizuotas koncertas – „NO CONCERT“ – tai rytietiškos atmosferos persmelktas valandos trukmės pasirodymas.

REKLAMA

Alytaus miesto teatras kviečia į spektaklį „Laisvi drugeliai“. Tai 2–jų dalių pjesė, kurią režisavo Dainius Kazlauskas. Spektaklyje vaidina: Mantas Jankavičius, Deividas Rajunčius, Inga Jarkova, Eglė Špokaitė ir kiti.

Kauno menininkų namuose įvyks sarsuelos premjera „Rečiausia meilės istorija“. Pagrindinė sarsuelos idėja – siekimas nepasiekiamo, idealo troškimas. Čia klausiama: galbūt idealo reikia ieškoti ne kažkur padebesyse, bet greta esančiuose?

REKLAMA
REKLAMA

„Forum palace“ klube „Galaxy“ grupė „De Phazz“ naująjį albumą tradiciškai pristatys Lietuvoje. Tai bus vienintelis „De Phazz“ pasirodymas mūsų šayje, kurio metu gerbėjai išgirs ne tik didžiausius grupės hitus, bet ir bus supažintinti su visiškai nauju albumu „Audio Elastique“. Renginio pradžia 21 val.

Į Kauno Fluxus Ministeriją atvyksta Lietuviškos elektroninės muzikos pasididžiavimas – Golden Parazyth. Renginio pradžia 22 val.

Šeštadienį pačius mažiausius režisierius Kęstutis Macijauskas kviečia į spektaklį „Atrastas lobis“. Tai spektaklis – pasaka apie du draugus – paršelį Kriuksį ir šunelį Gugį. Abu draugai ieško atsakymo, kas yra laimė, ir nusprendžia, kad laimė – tai auksas ir pinigai. Vieta –

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat žiūrovų lauks Domino teatro premjera „Langas į parlamentą“. Šios komedijos siužetas bei situacijos žiūrovams primins Lietuvos politinio gyvenimo realijas, politikų gebėjimą įsivelti į netikėčiausias situacijas, meistriškai suktis ir sausiems išbristi iš klampiausios balos. Komedijoje „Langas į parlamentą“ apstu detektyvo elementų, farso ir grotesko požymių. Režisierius: Adolfas Večerskis, vaidina: Andrius Bialobžeskis, Sandra Daukšaitė–Petrulėnė, Jokūbas Bareikis ir daugelis kitų. Renginio pradžia 13 val.

REKLAMA

OKT/Vilniaus miesto teatras pristato vienos dalies spektaklį „Emigrantai“. Dviejų skirtingų socialinių sluoksnių atstovai priversti gyventi kartu  tamsioje pusrūsio patalpoje be langų ir be jokio komforto. Nežinome, nei tikslių vardų, nei pavardžių, nei tautybės, nei pilietybės. Vienas vadinamas XX, o antras – AA. Apie juos žinome tik tiek, kad XX– prastų manierų ir įpročių provincialas, kurio vienintelis gyvenimo tikslas – užsidirbti svetimoje šalyje daug pinigų. Antrasis pusrūsio gyventojas AA – dėl politinų įsitikinimų  tėvynę palikęs intelektualas.

REKLAMA

Režisierius Kirilas Glušajevas kviečia į Maksimo Gorkij pjesės pastatymą „Motina (Vasa Železnova)“. Vaidina: Eglė Gabrėnaitė, Leonardas Pobedonoscevas, Mantas Vaitiekūnas, Gintarė Latvėnaitė, Agnė Šataitė ir daugelis kitų.

Sekmadienį Klaipėdos muzikiniame teatre bus vaidinama muzikinė pasaka vaikams pagal klasikines lopšines „Verpalų pasaka“. Žiūrovas patenka į sapnų senelių namus debesyse. Renginys skirtas vaikams iki keturių metų. Pradžia – 12 val.

Žymiausios „Tele bim – bam“ dainos skambės Vilniaus Kongresų rūmuose. „Tele bim–bam“ kolektyvas sukūrė daugiau nei 70 dainų, o populiariausios jau hitais tapusios dainos – „Mamos suknelė“, „Pupa“, „Voras“, „Baltoji varnelė“, „Tilili“, „Naktelės žiedai“ – šį kartą suskambės šiek tiek kitaip ir leis kiekvienam tėveliui sugrįžti į vaikystę, o vaikučiams – mėgautis puikiai žinomomis dainomis. Renginio pradžia – 16 val.

Lietuvos rusų dramos teatras kviečia į premjerą „Vėjas tuopų viršūnėse“. Senelių prieglaudoje susitinka trys Pirmojo pasaulinio karo veteranai, kiekvienas jų – su savąja praeitimi, bet dabar juos vienija bendra ateitis – tiksliau, jos nebuvimas. Renginio pradžia 18 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų