REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubo savininko Romanui Abramovičiui Madrido „Atletico“ puolėjas Radamelas Falcao - neįperkamas. Dabartiniai Anglijos „Premier“ lygos lyderiai nepretenduos į šį žaidėją, nes  klubo savininkas jam įsigyti gali skirti tik 40 milijonų svarų sterlingų, rašo „The Daily Star“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėlynieji“ patys puikiai supranta, kad ši suma už R.Falcao kontraktą yra juokingai maža, todėl neturi jokių iliuziją matyti kolumbietį žaidžiantį „Chelsea“  klube.

REKLAMA

„The Daily Star“ rašo, kad R.Falcao jau šią žiemą gali palikti „Atletico“ ekipą. Dabar į žaidėją pretenduoja Madrido „Real“ bei „Paris Saint - Germain“  bei „Manchester City“ klubai. Neatmetama galimybė, jog į kovą dėl kolumbiečio įsitrauks ir Sankt Peterburgo „Zenit“ekipa.

Britų dienraštis teigia, kad „Chelsea“ negali sau leisti pirkti tokį brangų žaidėją, nes turi Fernando Torresą, kurio kontraktas 2011 metais Londono klubui kainavo 50 milijonų svarų sterlingų.

Palyginimui, F.Torresas per 81 mačą įmušė 18 įvarčių, R.Falcao, 57 rungtynėse vilkėdamas Madrido „Atletico“ marškinėlius pasižymėjo 48 kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų