REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai pavyko nutraukti pralaimėjimų seriją ir Eurolygoje įsirašyti pirmąją pergalę ketvirtadienį namuose įveikus Belgrado „Partizan“ krepšininkus.

REKLAMA
REKLAMA

10 taškų pelnęs ir 10 naudingumo balų surinkęs Mindaugas Katelynas džiaugėsi, kad pavyko ne tik nugalėti, bet ir nusimesti komandą slėgusią psichologinę įtampą.

REKLAMA

„Reabilitavomės prieš savo gerbėjus. Parodėme, jog galime žaisti krepšinį. Žinoma, mačas nebuvo pats gražiausias, bet smagu, kad visas rungtynes išlaikėme vienodą tempą ir skirtumą. Ši pergalė pridės mums pasitikėjimo savo jėgomis ir nuims įtampą, kuri slėgė komandą. Kai pralaimi iš eilės kelias rungtynes, įtampa tikrai atsiranda, bet stengiamės jai neleisti įsiskverbti į mūsų smegenis ir žaisti. Šiandien tikrai neblogai pavyko viską išpildyti“, - teigė puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį kalbėdamas su žiniasklaida M.Katelynas pabrėžė, kad norint nugalėti „Partizan“, reikės varžovams primesti savąjį žaidimą ir neleisti serbams įsižaisti. Tai ketvirtadienį „Lietuvos rytui“ ir pavyko įgyvendinti.

„Patiko, kad neįsivėlėme į jų greitą žaidimą, didžiąją rungtynių dalį išlaikėme gerą tempą, išpildėme derinius iki galo, nors ir nepavyko pataikyti kai kurių metimų. Iš dalies planą įvykdėme“, - tvirtino krepšininkas.

Paklaustas, ar užteks 8 taškų persvaros atsakomajame susitikime Belgrade, M.Katelynas pažymėjo, jog Serbijoje žaisti bus sunku: „Žaidėme taip, kad pelnytume paskutinius taškus. Nežinau, ar užteks to skirtumo, nes Belgrade bus labai sunku žaisti. Visgi pergalė yra pergalė.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Dėmesio sulaukęs P. Samardžiskis: žinau, kad buvau labai kritikuojamas

D. Maskoliūnas: P. Samardžiskis gali žaisti dar geriau

D. Vujoševičius po pralaimėjimo Vilniuje žėrė kritiką teisėjui iš Lenkijos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų