REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ nutrauks tolimesnę „Windows 7“ operacinei sistemai skirtų aptiktų klaidų ištaisymų ir atnaujinimų paketų (service pack) leidybą, remdamasis bendrovei artimais šaltiniais pranešė „The Register“.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso buvo išleistas tik vienas „Windows 7“ atnaujinimų paketas SP1: jis pasirodė 2011 m. vasarį. Pati „Windows 7“ rinkai buvo pateikta 2009-ųjų spalį. „Microsoft“ kas mėnesį leidžia „Windows 7“ skirtus atnaujinimus ir tai darys iki šios OS techninio palaikymo pabaigos 2020 metais, sakoma pranešime.

REKLAMA

Sprendimas atsisakyti antrojo ir visų kitų „Windows 7“ pataisų ir atnaujinimų paketų prieštarauja praktikai, susiklosčiusiai leidžiant ankstesnes „Windows“ šeimos versijas, pastebi apžvalgininkai. Pavyzdžiui, „Windows XP“  gavo 3 atnaujinimų paketus (paskutinysis buvo išleistas 2008 m.), o „Windows Vista“ - du.

Manoma, kad tokį bendrovės sprendimą lėmė noras sutelkti jėgas kuriant „Windows 8“. Šioje OS yra daug naujovių, įskaitant naują vartotojo sąsają ir suderinamumą su planšetiniais kompiuteriais. „Windows 8“ bus išleista spalio 26 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų