REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skirtingi „Twitter“ naudotojai pastarosiomis dienomis praneša apie atnaujinimus jų paskyrose. Panašu, kad šis socialinis tinklalapis imasi permainų ir pamažu bando naują mygtuką, pavadinimu „Star“, kuris turėtų pakeisti „Favorite“ mygtuką ir tapti alternatyva „Facebook“ „laikams“.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau „Favorite“ mygtukas veikė tik kaip galimybė išsisaugoti žymę apie patikusį pranešimą, atnaujinus jį į „Star“, šis veiks kaip galimybė padėkoti žinutės autoriui už gerą pranešimą.

REKLAMA

Patys „Twitter“ darbuotojai kol kas nė puse lūpų neprasitaria apie „Star“ mygtuką, tačiau akivaizdu, kad jis buvo duotas išbandyti atsitiktinai atrinktiems naudotojams, mat šie nuo pirmadienio nakties masiškai pradėjo kelti ekrano nuotraukas norėdami pasigirti atnaujinimais savo paskyrose.

„Favorite“ mygtukas „Twitter“ tinkle buvo naudojamas nuo pat jo atsiradimo pradžios 2008-ųjų gegužę. Kalbama, kad šio socialinio tinklalapio programuotojai kartą jau bandė įdiegti „Like“ alternatyvą – mygtuką „Thanks“. Tačiau idėjos galiausiai buvo atsisakyta. Greičiausiai baiminantis kaltinimų dėl plagijavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų