REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau gana seniai internete sklando gandai apie tai, jog po planšetinio kompiuterio „Microsoft Surface“ premjeros spalio 26 d. „Microsoft“ pradės ruoštis to paties pavadinimo išmaniojo telefono debiutui. Šis mobilusis įrenginys, manoma, taps etaloniniu „Windows Phone 8“ atstovu, praneša „WMPoweruser“.

REKLAMA
REKLAMA

Visai tikėtina, jog kalbama apie įrenginį, kuris aptiktas vienoje iš nuotraukų, esančių yra oficialiame „Microsoft“ tinklalapyje. Fotografijoje matomas mobilusis telefonas su „Windows Phone“ nepanašus nė į vieną šiuo metu žinomą modelį, naudojantį „Microsoft“ mobiliąją operacinę sistemą, taip pat nepanašus ir ruošiamus kitų kompanijų įrenginius ar jų prototipus, tvirtina minėto leidinio atstovai.

Manoma, tai ir bus tas pats išmanusis telefonas „Surface“, apie kurį jau ilgai kalba tiek „Windows Phone“ gerbėjai, tiek ir visa IT žiniasklaida, tačiau programinės įrangos milžinė kol kas oficialiai nieko nepatvirtino. Kartu labai mažai tikėtina, jog „Microsoft“ savo interneto puslapyje iš anksto demonstruotų realų produktą, kurio pasirodymo, matyt, teks laukti iki kitų metų. Nors...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų