REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pristatė naują naują programinę įrangą fotoaparatui „EOS 5D Mark III“. Joje įdiegtos naujos funkcijos patobulino vaizdo įrašų apdorojimą ir fotografavimą. Pranešama, kad naujoji programinė įranga leidžia kurti HDMI signalą, kuris reikalingas profesionaliems operatoriams, ir geriau panaudoti automatinio fokusavimo galimybes fotografuojant su teleobjektyvais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, naujojoje programinėje įrangoje įdiegta švaraus HDMI signalo išvedimo funkcija išplečia vaizdo koregavimo galimybes. Per HDMI jungtį į išorinį įrenginį galima išvesti didelės raiškos nesuglaudintus vaizdo duomenis (YCbCr 4:2:2, 8 bitų) be įterptųjų piktogramų ar simbolių.

REKLAMA

Naujosios funkcijos leidžia duomenis taisyti lengviau ir nekeičiant vaizdo kokybės bei suteikia galimybę tuo pačiu metu juos įrašyti į vidinę atminties kortelę. Į patobulintų funkcijų sąrašą taip pat patenka laiko kodo išvedimas per HDMI jungtį į išorinį įrenginį ir galimybė suderinti išorinio įtaiso rašymo pradžios ir pabaigos komandas su filmavimo pradžios ir pabaigos veiksmaisi. Naujoji programinė įranga taip pat leidžia „gyvai“ transliuoti vaizdus į išorinius monitorius.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, naujojoje programinėje įrangoje pagerinta automatinio fokusavimo funkcija. Prijungus objektyvo ir keičiamo židinio nuotolio sistemą, kurios didžiausia diafragmos vertė gali būti iki f/8, naujoji programinė įranga leidžia išnaudoti fotoaparato „EOS 5D Mark III“ centrinius kryžminius fokusavimo taškus. Dabar jie veikia, jei diafragmos vertė neviršija f/5,6.

Naujos funkcijos suteikia sporto ir gamtos fotografams galimybę naudotis automatinio fokusavimo sistema net tada, kai reikia priartinti toli esančius objektus, ir su teleobjektyvais užfiksuoti juos iki smulkiausių detalių, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų