REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viename Vilniaus prekybos centrų įsikūrusi sporto prekių parduotuvė užsitraukė olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės artimųjų rūstybę. Plaukikei atstovaujantys teisininkai pateikė pretenziją bendrovei „Sportland LT“ dėl pažeistos teisės į atvaizdą. Parduotuvės valdytojai didžiulę R. Meilutytės nuotrauką jau nukabino, bet jiems gali tekti patuštinti ir kišenes, rašo delfi.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Anot R. Meilutytės atstovų, plakatas su plaukikės atvaizdu be sportininkės sutikimo buvo demonstruojamas bene mėnesį. Greta jo puikavosi įvairių gaminių, kuriais prekiaujama „Sportland“ parduotuvėje, prekių ženklai, todėl taip R. Meilutytės atvaizdas esą galėjo būti naudojamas reklamai.

„Reklama skirta padidinti pelną. Aš tokiu dalykų jokiu būdu nepateisinu. Tai yra visiškai neteisėta nei teisiškai, nei morališkai. Rūta patyrė ir materialinę, ir moralinę žalą. Kam reikėjo į tokias reklamos pinkles traukti 15-metę merginą? Aš to paties jūsų galiu paklausti“, – kalbėdamas su delfi.lt, pyko plaukikės tėvas Saulius Meilutis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų