REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvoje 32 metų specialus Rusijos Vidaus reikalų ministerijos padalinio (Omono) kovotojas pagrobė iš buvusios žmonos judviejų sūnų. Grasindamas ginklu, sūnų jis išsivežė po to, kai pamatė savo buvusią žmoną ir vaiką trijų pietiečių draugijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Po skyrybų omonininkas  Michailas Gricenko pusę metų pats augino judviejų 6 metų sūnų, tačiau praėjusią savaitę, antradienį buvusi žmona jėga pasiėmė  berniuką. Kadangi buvusios žmonos pažįstami nenorėjo vaiko atiduoti, tėvas, siekdamas jį susigrąžinti, panaudojo ginklą, rašo lifenews.ru.

REKLAMA

Pranešama, kad pietiečiai  ir vaiko tėvas iš pradžių vaidijosi, bet vėliau prasidėjo muštynės.  Tuomet berniuko tėvas kelis kartus šovė į juos iš pistoleto ir vieną pietietį sužeidė. Po to tėvas kartu su sūnumi paspruko ir pasislėpė.

Buvusi omonininko žmona ir jos draugai apie vaiko pagrobimą pranešė policijai. Prasidėjo M. Gricenkai priklausančio automobilio gaudynės, ir netrukus kelių policija sulaikė savo kolegą.

Dėl šio incidento, praneša lifenews.ru, remdamasi šaltiniais Maskvos policijoje, pradėtas tarnybinis patikrinimas, siekiant nustatyti visas įvykio aplinkybes. Po to bus sprendžiamas ir M. Gricenkos likimas – ar jam bus leista tęsti tarnybą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų