REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eilinių veiksmų kovoje su technologijomis, kurios gali kelti potencialų pavojų „Mac OS X“ ir „iOS“ įrenginius turintiems vartotojams, ėmėsi korporacija „Apple“. Šį kartą nemalonės sulaukė technologija „Java“.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis oficialiame techninio palaikymo puslapyje pateiktais duomenimis, neseniai pasirodęs operacinėms sistemoms „OS X Lion“ ir „OS X Mountain Lion“ (buvusiai ir dabartinei šios kompanijos OS versijoms) skirtas atnaujinimas pašalina atitinkamą „Java“ priedą iš visų naršyklių, skirtų nurodytoms programinėms platformoms.

REKLAMA

Taigi, vartotojai, parsisiuntę ir įdiegę minėtą atnaujinimą, tinklalapiuose su „Java“ mato pranešimą, jog naršyklė neturi atitinkamo įskiepio.

Antra vertus, esant dideliam norui, „Java“ priedą galima parsisiųsti tiesiogiai iš kompanijos „Oracle“ tinklalapio. Priminsime, kad anksčiau „Apple“ diegdavo „Java“ tiesiogiai į savo operacinę sistemą „OS X“, tačiau vėliau šios minties atsisakė, motyvuodama galimomis saugumo problemomis bei noru apsaugoti vartotojus nuo galimų hakerių atakų pasinaudojant minėtos technologijos saugumo spragomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų