REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie  „RyRalio“ vaikinus galima parašyti bent penkis pranešimus spaudai, tačiau yra tik vienas. Jie jau nebe jauni, bet vis dar perspektyvūs, jie gražūs, bet jau užimti, vienas visai nežiūri TV, kitas negeria kokteilių, vienas myli Ugnę iš MTV, kitas labiau Monica Brooke iš jų dainos „Sultry Blue“. Kas ir kokie jie bebūtų – visus penkis metus į juos krypo daugelio akys ir dar dažniau ausys.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent šį savaitgalį jie švęs savo jubiliejų ir ta proga ruošia du šventinius renginius - kovo 23 d., penktadienį, Kauno klube „Exit“ ir kovo 24 d., šeštadienį, Vilniaus klube „Gravity“. Pirmą kartą „RyRalio“ gimtadienis bus švenčiamas net dvi dienas ir vadinsis „High Five“.

Laikas sumušti penkis

REKLAMA

 „Gimtadienio pavadinimas „High Five“ (liet. – duok penkis) yra neatsitiktinis – mes norime sumušti delnais su tais, kurie kėlė rankas į viršų, šypsojosi ir palaikė „RyRalio“ pastaruosius metus. Ir nebūtinai visus penkis,“ – sako vienas jubiliatų Lauris Lee.

Pirmieji delnais mušis šventės diskžokėjai – austrai Natasza ir Oscarsix, o taip pat Ignas i.v., Vidis, Tomas Boo, 2Fresh, Santi Touch bei Pakas. Išskirtinius gimtadienio pasirodymus ruošia ir patys vakaro kaltininkai, „RyRalio“ diskžokėjai Lauris Lee ir Karalius.

REKLAMA
REKLAMA

Tortą pakeis Natasza & Oscarsix ir Ignas i.v.

Pirmą kartą dvi paras skirtinguose miestuose švenčiamo gimtadienio tortą pakeis šeimyninis austrų duetas Natasza & Oscarsix, kurie jau ruošia plokštelių krepšį ir skuba į Lietuvą.  Ši sutuoktinių pora, jau dešimtmetį kartu grojanti Europos naktiniuose klubuose, neslėpė džiaugsmo gavę kvietimą kartu švęsti „RyRalio“ gimtadienį.

Be anksčiau minėtų svečių, vakarėlyje sutiko pasirodyti klubų retenybe tampantis Ignas i.v. Vienas iš geriausių Lietuvos diskžokėjų pastaruoju metu beveik nerengia pasirodymų, kadangi  yra visiškai atsidavęs kūrybai ir leidybiniams darbams. Atlikėjas, išgirdęs pasiūlymą groti kolegų šventėje nedvejodamas atidėjo darbus ir įteiks dovaną, sugrodamas jubiliejinį setą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš lėto į patį viršų

Apie 2002-aisiais įkurtą „RyRalio“ galime išgirsti visame pasaulyje – nuo Kalifornijos iki Reikjaviko. Svetur juos geriausiai žino dėl jų prodiusuotų dainų bei išleistų įrašų, Lietuvoje labiausiai myli už kiekvieną mėnesį visoje šalyje vykstančius jų renginius bei pasirodymus už pulto.

Šiandien „RyRalio“ diskžokėjai Lauris Lee ir Karalius - vieni iš nedaugelio taip plačiai dalijantys interviu spaudoje, vieni iš nedaugelio, kurių dainos bei miksai nuolat skamba radijo stočių eteryje, galu gale vieninteliai diskžokėjai, „nuskynę“ muzikinių „Radiocentro“ apdovanojimų nominaciją.

„Visus penkis metus iš eilės per „RyRalio“ gimtadienį sakau: „šie metai mums buvo patys geriausi“. Šį kartą vėl bus tas pats. Nors per tuos metus patyrėme nuopuolių ir pakilimų, ne kartą galvojome viską mesti, tačiau jau penkeri metai kasdien gyvename šokių muzika ir labai džiaugiamės, kad viskas po truputį juda tik gerąja kryptimi“, - valiūkiškai šypsosi Karalius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų