REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po įspūdingo sugrįžimo su vokiečiais „Jazzanova“, šį penktadienį,  kovo 23 d., „Zipped“ seriją  klube „Gravity“ tęsime su garsiosios grupės „Stereo MC‘s“ lyderio bei vokalisto Robert’o Birch’o setu. Renginyje taip pat gros DJ Tomas Boo bei DJ Quazar.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės Robertui Birch‘ui neslepia didžiausios Britanijos muzikos žvaigždės tokios kaip U2 lyderis Bono, David Bowie, Madonna, „Pet Shop Boys“ bei daugelis kitų.  Charizmatiška 47 metų gyva muzikos legenda bei neabejotinas autoritetas dar 1985-ais sukūrė unikaliu hip hop, funk, acid jazz skambesiu išsiskiriančią grupę „Stereo MC‘s“.

REKLAMA

Grupė, pakeitusi visą muzikos pasaulį

Greitai išpopuliarėjusi „Stereo MC‘s“ laimėjo keliolika svarbiausių D. Britanijos muzikos apdovanojimų „Brit Awards“ bei „Mercury“ statulėlių, taip pat nuskynė ne vieną MTV prizą. Populiariausių muzikos žurnalų NME bei „Rolling Stone“ teigimu „ši grupė pakeitė muzikos pasaulį ir jau seniai pateko į istoriją“.

Jų braižo neįmanoma supainioti su niekuo kitu, o tokiomis savybėmis pasižymi tik iškilios grupės. Būtent todėl „Stereo MC’s“ yra ir liks vienu įsimintiniausių reiškinių Europos populiarios muzikos istorijoje.

Nesuskaičiuojami hitai

REKLAMA
REKLAMA

Iki šių dienų visame pasaulyje žinomas kolektyvas, per daugiau nei dvidešimt metų išleido 5 albumus bei daugybę hitų, kurie buvo pakilę į populiariausių D. Britanijos dainų top5. Garsiausiame „Stereo MC‘s“ albume „Connected“, tokios sėkmės sulaukusių kompozicijų buvo net keturios. Natūralu, kad 1992-ais jis nugalėjo „Brit Awards“ geriasusio metų albumo kategorijoje.

„Connected“, „Step It Up“, „Creation“ bei „Ground Level“ – tai tik keletas juos išgarsinusių dainų. Dar nepamirškime remiksuotų Madonnos bei U2 kūrinių, koncertinio turo su „Red Hot Chili Peppers“, dalyvavimo „Sony“, „Coca Cola“ ir „McDonald's“ reklaminėse kampanijose bei išties išskirtinio vardinio „DJ KiCKS“ serijos mikso. Šiame labai populiariame 2000-ųjų diske „Stereo MC‘s“ sumiksavo juos įtakojusią muziką nuo oldschool ir hip hop bei trip hop iki septyniasdešimtųjų electronikos ir funk’o.

Renginių seriją „Zipped“ tęsiasi,  balandžio 27-ą joje apsilankys DJ Vadim.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų