REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michelle Kay, 40-metė moteris ir dviejų vaikų mama, Didžiojoje Britanijoje buvo nuteista kalėti dvejus metus dėl romano su nepilnamečiu – 15-os metų berniuku. O įkliuvo moteriškė... televizijos laidoje drąsiai atlikusi melo detektoriaus testą ir jo neišlaikiusi.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių M. Kay atkakliai neigė su paaugliu turėjusi lytinių santykių, o kai jo tėvas pareikalavo tai įrodyti per televiziją, ji sutiko.

REKLAMA

Bet televizijos laidoje „Jeremy Kyle'o šou“ melo detektorius išdavė nusidėjėlę, rašo dailymail.co.uk.

Pasirodo, M. Kay su paaugliu meilės vaisius raškė net septynis mėnesius. Solidi šeimos moteris, turinti savo vaikų ir sužadėtinį, dirbo berniuko aukle. Ir štai, vieną 2011 vasario dieną bežiūrint filmą, jie pradėjo bučiuotis... Paauglys paguosdavo M. Kay, kai jai būdavo liūdna, šilti jausmai vis augo ir porelė greit atsidūrė lovoje.

REKLAMA
REKLAMA

Ši istorija iškilo aikštėn, kai jaunasis lovelasas pasipasakojo draugui. Šis nenulaikė liežuvio ir prasitarė savo motinai, o toji nusprendė nepaklausyti patarlės, kad „Amžius meilei – ne kliūtis“, ir nuskubėjo pas vaikinuko tėvą.

Drama, po asmeninio aiškinimosi nukeliavusi į TV studiją, galiausiai pasiekė policiją ir teismą. Čia M. Kay jau pripažino jai pateiktus kaltinimus ir buvo nuteista pagal keturis straipsnius, įskaitant nepilnamečio įtraukimą į seksualinę veiklą ir lytinius santykius su nepilnamečiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų