REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sprite talentų kovos“ virtualaus nacionalinio projekto nugalėtojai, Žydrūnas Kuodis ir Deividas Kumelis, pradėjo kovą tarptautiniame finale, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Specialioje projekto svetainėje dėl galimybės žaisti su NBA žvaigždėmis Kobe Bryantu ir LeBronu Jamesu varžosi jaunieji krepšinio talentai iš įvarių pasaulio šalių. 2013 m. sausio mėnesį paaiškės nugalėtojai, kurie žais specialiose varžybose „Visų žvaigždžių dienoje“ Hiustone (JAV). Nors galutinį sprendimą priims K. Bryantas ir L. Jamesas, įtakos rezultatams turi ir fanų palaikymas socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

„Džiugu, kad abu lietuvaičiai jau yra geriausiųjų trejetuke pagal sirgalių palaikymą. Tačiau kova tik prasideda, balsavimas vyks iki sausio, tad mūsų atstovams reikia aktyvaus krepšinio gerbėjų palaikymo“, – teigė „The Coca Cola Company“ atstovė Ieva Lelešienė. Krepšinio sirgaliai gali padėti lietuviams patekti į NBA areną balsuodami už specialiai konkursui parengtus trumpus video, kurie publikuojami oficialioje žaidimo svetainėje http://www.sprite.com/game.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš finalininkų, dvidešimt trijų metų Ž. Kuodis tikisi, kad įveikti varžovus jam gali padėti panašumas su jo pasirinktos komandos lyderiu. „L. Jameso stiprioji pusė – sprogstamoji jėga, mano – taip pat, tad jis turėtų pasirinkti mane į savo komandą", – lūkesčiais dalinosi Ž. Kuodis. Septyniolikmetis D. Kumelis tiki, kad pergalę jam padės pasiekti jo rodomos pastangos ir sunkus darbas. „Mėgstu diriguoti žaidimui, rodyti iniciatyvą, tad manau, kad K. Bryantas turėtų tai pastebėti“, – teigė D. Kumelis.

„Sprite talentų kovos" finalo dalyviai iš Lietuvos, JAV, Estijos, Filipinų ir kitų pasaulio šalių  2013 m. vasario mėnesį susirinks į Hiustoną. Ten jaunuoliai visą savaitę stebės geriausias NBA rungtynes, mėgausis prabangiu gyvenimu VIP zonoje ir lauks svarbiausių varžybų, kuriose susitiks L. Jameso ir K. Bryanto komandos. Ar tarp šių komandų žaidėjų bus Deividas ir Žydrūnas, priklausys nuo to, kiek balsų surinks lietuviai ir ar patiks jų judesiai NBA legendoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų