REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meilė apsuka galvą ir kartais skatina pasielgti tikrai kvailai. Jei planuojate pasipiršti savo mylimajai ir norite ją nustebinti, gerai viską apgalvokite, tik jokiu būdu nedarykite to, ką čia aprašysime. Pateikiame 5 kvailus būdus pasipiršti.

REKLAMA
REKLAMA

1. Nedėkite sužadėtuvių žiedo į helio balioną. Papasakosime tikrą istoriją, aprašytą spaudoje, kodėl to nereiktų daryti. Vienas Londone gyvenantis grindų montuotojas nusprendė originaliai pasipiršti savo mylimajai ir brangų žiedą įdėjo į helio balioną. Vyras manė, kad jo mylimoji paims balioną, o jis užduos lemtingą klausimą. Tačiau moteris netyčia paleido balioną. Vyras keletą valandų nesėkmingai ieškojo baliono, o jo moteris atsisakė atsakyti į klausimą, kol jis nenupirks naujo žiedo.

REKLAMA

2. Nedėkite sužadėtuvių žiedo į desertą. Patikėkite, ne vieno vyro, kuris šitaip nusprendė pasipiršti savo mylimajai, draugė tą žiedą prarijo. Jei taip nutiks ir jums, jūsų piršlybų istorija galbūt bus juokinga, bet visai neromantiška.

3. Su dangaus žibintais elkitės atsargiai. Vokietijoje vienas vyras nusprendė pasipiršti savo damai į orą paleisdamas 50 dangaus žibintų. Keli netoliese buvę žmonės pamanė, kad tai NSO, ir iškvietė policiją. Porelei teko ilgai ir nuobodžiai aiškintis policijai. Sklinda kalbos, kad moteris galiausiai pasakė „taip“.

REKLAMA
REKLAMA

4. Nesipirškite banguotoje jūroje. Scottas Napperis iš JAV nusprendė romantiškai pasipiršti savo 22 metų draugei Leafil Alforque. Vyras mylimąją nusivežė prie jūros Oregono Valstijoje. Uolėtas krantas dėl nuostabaus kraštovaizdžio buvo populiari piršlybų vieta. Pora vaikščiojo paplūdimiu, kai Scottas ėmė kišenėje ieškoti žiedo, o tuo metu juos užliejo didžiulė banga. Bangai nuslūgus vyras niekur nebematė mažo ūgio ir lieso sudėjimo savo mylimosios. Gelbėtojai kūno taip ir nerado.

5. Nebūkite abejingas. Eva su Johnsonu gyveno jau kurį laiką. Kartą pas juos užsuko juvelyrinių dirbinių prekeivis, kuris siūlė įsigyti juvelyrinių dirbinių. Johnsonas paklausė, ar jai patinka kuris nors žiedas, ji atsakė, kad taip. Vyras sumokėjo už žiedą ir nuėjo žaisti kompiuterinių žaidimų. Nenuostabu, kad galiausiai ši pora išsiskyrė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų