REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

76-ių degalinių tinklą valdanti „Lietuva Statoil" toliau didina automatinių degalinių skaičių – Didžiojoje Riešėje atidaryta jau 13-oji „Statoil 1-2-3“ degalinė.

REKLAMA
REKLAMA

„Naują degalinę atidarėme judrioje sankryžoje, važiuojant link Vilniaus. Pro šią vietą kasdien į darbą vyksta daug sostinės priemiesčio gyventojų, todėl tikimės, kad automatinė degalinė bus patogi greitai stabtelti ir papildyti kuro baką kokybiškais degalais. Be to, automatinėse degalinėse „Statoil 1-2-3“ vairuotojai ras žemesnes degalų kainas, nei įprasta visapusio aptarnavimo degalinėse. Tikimės, kad tai bus patrauklu vairuotojams, kurie ieško pigesnių degalų“, – sakė „Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

REKLAMA

Naujoje „Statoil 1-2-3“ degalinėje vairuotojai taip pat galės naudotis lojalumo kortelėmis, su kuriomis iki lapkričio 15 d. taikoma papildoma 12-14 centų nuolaida nuo degalinės stende nurodytų kainų. Su lojalumo kortelėmis „Statoil Extra“ sidabrinė ir bronzinė, „Mylimiausia“, „IKI Premija“, „Senukų verta rinktis“ ir „Bitės pasaulis“ vairuotojai gauna 12 ct./litrą nuolaidą, o su „Statoil Extra“ auksine – net 14 ct./litrą nuolaidą. Atsiskaityti automatinėse degalinėse galima grynais ir bankinėmis atsiskaitymo kortelėmis, kurios priimamos visapusio aptarnavimo degalinėse.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo klientai taip pat gali atsiskaityti įmonių turimomis „Statoil“ ar „Statoil Routex“ debetinėmis ir kreditinėmis atsiskaitymo kortelėmis.

Be Riešės, Lietuvoje yra dar 12 automatinių degalinių „Statoil 1-2-3“ – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje ir Tauragėje. Bendrovė turi ambicijų per „Statoil 1-2-3“ automatinių degalinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų