REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus automobilių parodoje naujasis „Clio„ paskelbtas geriausiu masinės gamybos automobiliu, o „ZOE“ tapo geriausiu žaliuoju automobiliu. Laimėtojus išrinko Prancūzijos radijo stoties „RTL„ klausytojai ir „AUTO PLUS“ žurnalo skaitytojai.

REKLAMA
REKLAMA

„RTL„ ir „AUTO PLUS“ žurnalistai sudarė dešimties automobilių sąrašą, iš kurio laimėtojais buvo paskelbti „Clio“ ir „ZOE“ automobiliai.

REKLAMA

„Šiais apdovanojimais buvo įvertintas tebevykstantis „Renault„ modelių asortimento atnaujinimo procesas“, – teigia „Renault„ vykdantysis generalinis direktorius Carlosas Tavaresas. „Taip pat tai rodo puikų šių dviejų jausmingų ir novatoriškų modelių įvertinimą visuomenėje.“

Trečdalis Paryžiaus automobilių parodoje balsavusiųjų už geriausią masinės gamybos automobilį pasirinko naująjį „Clio„. Be ryškaus stiliaus ketvirtos kartos „Clio“ turi daugybę naujų technologijų, viena iš jų – platus multimedijos sprendimų pasirinkimas. Na o naujoji „Clio„ versija su „Energy dCi 90“ varikliu pasiekė naują degalų sąnaudų ir anglies dioksido emisijos rekordą savo segmente – automobilis naudoja vos 3,2 l degalų 100 km ir išmeta 83 g CO2/km.

Tuo tarpu „Renault ZOE" Paryžiaus automobilių parodoje surinko 51 proc. balsų už geriausią žaliąjį modelį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų