REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai žiniasklaida paviešino slapta darytą Seimo pirmininkės I. Degutienės „išpažintį“ apie tai, kad ją seka, o Seimą šantažuoja prezidentė D. Grybauskaitė, skandalas tik plečiasi.

REKLAMA
REKLAMA

„Drąsos kelio“ kandidatas Audrius Nakas pripažino įrašęs pokalbį su I. Degutiene.

„Nemanau, kad paviešindamas Seimo pirmininkės I. Degutienės pasisakymus apie prezidentę D. Grybauskaitę, portalo ekspertai.eu vadovas ir Drąsos kelio partijos kandidatas į Seimą Audrius Nakas siekė populiarinti kurią nors iš politikių,“ – portalui balsas.lt sakė Politikos analizės ir tyrimų instituto vadovas Marius Ulozas.

REKLAMA

Papirkinėjimų ir kitų skandalų kontekste, anot politologo, yra savaip logiška, kad nei prezidentūra, nei parlamento vadovės kanceliarija neskuba detalizuoti įvykių. Esą tiesiog nenorima priminti apie Drąsos kelią prieš antrąjį rinkimų turą, kur konservatoriai su „drąsuoliais“ daug kur susiduria.

Pasak M. Ulozo, apskritai nėra panašu, kad Drąsos kelias populiarintų ką nors arba siektų koalicijų. „Į juos niekas rimtai nežiūri. Niekas negalvoja apie juos, kaip apie rimtus koalicijos partnerius. Manoma, kad jie tuoj pat subyrės ir visi susirinks juos po gabalėlį,“ – teigia M. Ulozas.

Taip pat skaitykite:

Prezidentė galimai šantažavo Seimą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų