REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą minios Didžiosios Britanijos sostinėje Londone ir jo apylinkėse gyvenančių lietuvaičių patraukė į grupės „Sel" lyderio Egidijaus Dragūno koncertą.

REKLAMA
REKLAMA

Į garsioje Londono O2 arenoje, kur dažniausiai pasirodymus rengia pasaulyje pripažintos muzikos garsenybės, veikiančiame „Indigo" naktiniame klube susirinko bemaž 3 000 Sel'o muzikos gerbėjų.

REKLAMA

Kaip Balsas.lt pasakojo D. Britanijos salyne gyvenantis Gintaras iš Kauno, ištikimiausi E. Dragūno fanai į O2 areną pradėjo plūsti dar likus trims valandoms iki koncerto pradžios.

Kadangi Londone gyvenančius lietuvius retai savo pasirodymais stebina žinomi atlikėjai iš Lietuvos, todėl dar prieš kelis mėnesius vos tik pradėjus prekybą bilietais, šis renginys sulaukė milžiniškų vietos lietuvių susidomėjimo.

„Sel" lyderis E. Dragūnas su muzikantų kompanija neatsitiktinai pasirodė Londono scenoje, kadangi neseniai prasidėjusiu tarptautiniu turu viena mėgstamiausių lietuviškos popscenos grupių švenčia 20 metų jubiliejų.

Penktadienį „Sel" koncertavo Dubline, kuriame susitelkusi nemaža lietuvių bendruomenė. Artimiausiu metu Sel koncertuos ne tik užsienio, bet ir Lietuvos miestų koncertų salėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų