REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmogus prisimena kvapus lygiai taip pat, kaip veidus ar įvykius. Kvapai gali priminti jausmus, kuriuos patyriame tada, kai juos įkvėpėme: džiaugsmą, liūdėsį ar seksualinį susijaudinimą. Į tam tikrus kvapus žmogus gali reaguoti pasąmonėje. Kvapus moteris gali panaudoti ir meilės reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA

Padaryti tai labai paprasta- jeigu turite pastovų partnerį, prieš einant į pasimatymus su juo, kvepinkitės tais pačiais kvepalais. Rezultatas- šis kvapas nuolat jam asocijuosis su jumis. Kai jis pajus tokį aromatą, prisimins visus jausmus, kuriuos patyrė būdamas kartu su jumis. Todėl nekeiskite aromatų, o naudokitės vienu. Bet atsiminkite, kai gulatės su vyru į lovą, turite kvepėti natūraliai. Nenaudokite jokių kvepalų, nes vyrų aistrą labiau sužadins jūsų lytinių organų kvapas. Kiekviena moteris turi savo aromatą, todėl pripratęs prie jūsų aromato, vyras seksualiai reaguos būtent į jį. Jeigu sugebėsite savo vyrui išugdyti tokį refleksą, jūs pasieksite, kad patį stipriausią susijaudinimą jis jaus tik šalia jūsų.

REKLAMA

Merginos, kurios moka gundyti vyrus, turi ir dar vieną gudrybę: kad vyrai jaustų jų lytinių organų kvapą, jos nešioja apatinius iš labai plono audinio. Jeigu norite sugundyti vyrą savo aromatu, nešiokite sijonus (sukneles), o ne kelnes. Moteris, dėvinčias sijonus, vyrai pastebi greičiau, nes jie stipriau jaučia jų lytinių organų aromatą. Vyrai sako, kad moteris dėvinti sijoną labiau seksuali, nes jų pasąmonė reaguoja į natūralų kvapą.

REKLAMA
REKLAMA

Atminkite, kad tokia gudrybė veikia tik tuomet, jeigu jūsų lytiniai organai ir visas kūnas yra švarus. Moterys, kurios nekreipia dėmesio į higieną, sukelia vyrams pasišlykštėjimo jausmą, o ne juos sujaudina.

Netgi kelionėje moterys, turinčios aktyvų lytinį gyvenimą, privalo prisižiūrėti. Jeigu negalite nueiti į dušą, naudokitės drėgnomis servetėlėmis ir kasdieniniais įklotais. Norint pašalinti nemalonų kvapą, jokiu būdu, nenaudokite dezodorantų ar kvepalų.

Labai svarbu ir vyrams laikytis higienos. Jeigu jūsų vyras prausiasi ne itin dažnai, galite išugdyti jam refleksą: kai tik jis išeis iš vonios, pradėkite jį bučiuoti, glamonėti ir sakykite, kaip jus jaudina jo švarus kūnas. Vyras pradės praustis dažniau, nes žinos, kad tai jus jaudina ir po dušo jo lauks seksas.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų