REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio vakarą įvykusios Anglijos „Championship“ diviziono rungtynės tarp „Leeds United“ ir „Sheffield United“ komandų „Sheffield United“ vartininkui Chrisui Kirklandui įsimins ilgam. Ir, ko gero, ne iš maloniosios pusės...

REKLAMA
REKLAMA

Antrame kėlinyje, 77 minutę, „Leeds United“ žaidėjas Michaelas Tongue`as išlygino mačo rezultatą (1:1) ir sukėlė savo komandos gerbėjų euforiją.

REKLAMA

Vieno iš sirgalių emocijos „liejosi per kraštus“: šis įbėgo į aikštę, pribėgo prie ką tik įvartį praleidusio „Sheffield United“ vartininko C.Kirklando ir šiam smogė į veidą. Netrukus į aikštę įpuolė ir daugiau sirgalių, tačiau visi gana greitai pasišalino.

 

 

Britų žiniasklaida skelbia, kad agresyvusis C.Kirklando skriaudėjas yra policijai puikiai žinomas Aaron Cawley. Dėl chuliganiško elgesio daugybėje kitų Anglijos stadionų jis baudžiamas ne pirmą kartą. A.Cawley, už įvairius nusižengimus, muštynes ir kitokius stadionų tvarkos pažeidimus, yra baustas mažiausiai 16 kartų.

„Nesu chuliganas, tiesiog noriu matyti savo komandą žaidžiančią “Premier„ lygoje.“ - teisme 2011 metais aiškinosi „etatinis“ taisyklių laužytojas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų