REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio „Cido“ arenoje šiandien prasideda Europos dviračių treko elito čempionatas, kuriame startuoja 10 lietuvių. Penktadienį moterų komandinio persekiojimo rungtyje nuo 13 val. startuoja Vilija Sereikaitė, Aušrinė Trebaitė ir Vaida Pikauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

14.35 val. prasideda moterų komandinio sprinto kvalifikacija, kurioje dalyvaus garsiausia Lietuvos dviratininkė Simona Krupeckaitė ir Gintarė Gaivenytė.

REKLAMA

14.55 val. prasideda vyrų lenktynės dėl taškų, kuriose patekti į vakarinį finalą mėgins Lietuvos atstovai Darijus Džervus ir Šarūnas Kuncevičius.

Vakarinė dalis penktadienį prasidės 19 val. efektinga atidarymo ceremonija.

Po jos prasidės finaliniai moterų ir vyrų komandinio persekiojimo važiavimai, komandinio sprinto ir lenktynių dėl taškų finalai.

Šeštadienį S.Krupeckaitė ir Airidas Videika kovos dėl medalių sprinto rungtyje, o Aušrinė Trebaitė ir Gediminas Bagdonas pradės kovą omniumo rungtyje.

Sekmadienį G.Bagdonas ir A.Trebaitė tęs kovą dėl omniumo apdovanojimų, o A.Videika, S.Krupeckaitė ir G.Gaivenytė sieks keirino medalių.

Visą tvarkaraštį, starto tvarką ir rezultatus tiesiogiai galima rasti oficialioje čempionato svetainėje www.eurotrack2012.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų