REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VMFD „Žalgiris“ komandos treneris Marekas Zubas neabejoja, jog žalgiriečiai „General Financing A lygos“ pertrauką praleido turiningai, praneša klubas.

REKLAMA
REKLAMA

„Įgyvendinome beveik visus tikslus, kuriuos buvome išsikėlę prieš prasidedant Lietuvos čempionato pertraukai. Nepavyko tik sužaisti dviejų draugiškų rungtynių, kaip norėjome ir planavome iš pradžių“, - sako M. Zubas.

REKLAMA

„Lenkijoje praleidome tris produktyvias dienas. Futbolininkams atlikome naudingus greičio ir ištvermės testus, kurie mums pravers ruošiantis kitam sezonui. Man, kaip treneriui, šie testai leis tikslingiau suplanuoti žiemos treniruočių stovyklą. Stengiuosi po truputį dėlioti gaires“, - atskleidžia strategas.

„Labai svarbu, kad turėjome galimybę išmėginti jėgas su galingu Varšuvos “Legia„ klubu. Žaidėjams toks išbandymas - puikus savęs įvertinimas. Be to, ne kiekvieną dieną tenka rungtyniauti moderniame, dideliame stadione. Džiaugiuosi, kad sugebėjome laimėti, tačiau dar labiau esu patenkintas pertraukos metu nuveiktu darbu“, - teigia žalgiriečių treneris.

„Malonu, kad prie mūsų jau prisijungė Lietuvos rinktinės nariai Ramūnas Radavičius ir Georgas Freidgeimas. Žinoma, jie šiek tiek pavargę po kelionių, ypač Ramūnas, kuris žaidė startinėje sudėtyje prieš Lichtenšteiną bei Bosniją ir Hercegoviną. Manau, kad šie žaidėjai spės tinkamai pasiruošti savaitgalio rungtynėms su Tauragės “Tauru„, nors laiko liko ir nedaug“, - sako M. Zubas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų