REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindinio sostinės oro vežėjo veiklos koordinavimo grupės nariams šiandien Vilniaus savivaldybėje buvo pristatytas atnaujintas „Air Lituanica“ verslo planas, informacija apie planuojamas kryptis, keleivių srautus.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikime dalyvavo Susisiekimo viceministras Rimvydas Vaštakas, Ūkio ir Užsienio ministerijų atstovai, „Air Lituanica“ verslo plėtros konsultantai, Vilniaus oro uosto atstovai, Vilniaus savivaldybės departamentų vadovai.

REKLAMA

Susitikime buvo diskutuojama dėl planuojamų krypčių, lėktuvų modelių. Taip pat buvo pristatyta tikslinė grupė, kuriems skirtos avialinijos – tai vidutinių pajamų vartotojas, kuris avialinijas rinksis dėl kokybės, patogių skrydžių laikų ir sutinkantis už tai mokėti šiek tiek didesnę kainą nei pigių skrydžių bendrovės. Bilieto vidutinė kaina galėtų siekti nuo 300 litų.

Primename, kad ekspertų skaičiavimais, turistai, atskrisiantys „Air Lituanica“ lėktuvais per metus Vilniuje ir Kaune išleis per 36,2 mln. litų. Pirmaisiais metais ketinama skraidinti apie 188 tūkst. keleivių. Pirmaisiais metais planuojame skraidinti į 6 miestų pagrindinius oro uostus – Amsterdamą, Briuselį, Kijevą, Londoną, Maskvą, Palangą, po metų veiklos atidaryti dar 6 naujas kryptis – Stokholmą, Miuncheną, Berlyną, Sankt Peterburgą, Hamburgą, Tbilisį, o 2015 metais – skraidinti į dar vieną miestą Stambulą.

REKLAMA
REKLAMA

Prie bendrovės steigimo jau prisidėjo 14 Lietuvos įmonių ir verslininkų: ADLEX, Antanas Guoga, ARVI, Balsas.lt, Baltic Optical Disk, Brian Joffe, Garsų pasaulis, Lietuvos rytas, MG Baltic Investment, Modus, Panevėžio keliai, SBA, Vičiūnai Group, Vilniaus vystymo kompanija.

Bendrovės partneriai – Lietuvos Respublikos Susisiekimo ministerija, Ūkio ministerija, Užsienio reikalų ministerija, Tarptautinis Vilniaus oro uostas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų