REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 10 dieną Vilnius, „Siemens“ arenoje, įvyksiančiame jau tradiciniu tapusiame bušido turnyre „Bushido FC Hero's 2012“ 12 profesionalių dvikovų.

REKLAMA
REKLAMA

Po trumpos pertraukos, išsigydęs traumą, į ringą sugrįžtantis Mindaugas Sakalauskas nusiteikęs susigrąžinti KOK Europos čempiono diržą, kuris dėl patirtos rankos traumos išsprūdo lietuviui iš rankų finalinėje turnyro kovoje. Dėl čempiono diržo M. Sakalauskas susikaus su 2011 metų KOK čempionu lenku Tomaszu Szepkowskiu, garsėjančiu agresyvumu ir permaininga taktika savo kovose, bei nokautuojančiu smūgiu.

REKLAMA

Ringe susitiks du lygiaverčiai varžovai su didele kovų patirtimi, tad kurį iš jų lemtingąjį vakarą lydės fortūna iš anksto numatyti neįmanoma. Ar pavyks Mindaugui Sakalauskui atimti diržą iš praėjusiais metais iškilusios naujos žvaigždės ir dabartinio čempiono T. Szczepkowskio (svoris 115 kg) paaiškės tik lapkričio 10 dieną.

Dvikova: M. Sakalauskas ir T. Szczepkowskis (nuotr. Organizatorių)Dvikova: M. Sakalauskas ir T. Szczepkowskis (nuotr. Organizatorių)

Be šios titulinės kovos viso įvyks 11 profesionalių dvikovų, kurių metu Lietuvos bušido rinktinei akis į akį teks susitikti su stipriausiais Japonijos, Olandijos, Vokietijos, Anglijos, Rusijos, Kazakstano, Latvijos,

Lenkijos ir Estijos kovotojais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiruošimas, ryžtas, drąsa, sėkmė, sirgalių palaikymas - tai pagrindiniai faktoriai lemsiantys kovų eigą šį lemtingąjį vakarą. Bušido turnyrai, lyg vientisas energetinis emocijų užtaisas, apimantis ir įtraukiantis kiekvieną

turnyro dalyvį ar žiūrovą. Šį vakarą apdovanoti bus visi - kas pergale, kas geromis emocijomis bei nepamirštamais įspūdžiais.

Užsakymo nr. 1023R

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų