REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinantį sekmadienį, spalio 21 d., „McDonald's“ restorane Kaune vyks šventė, skirta paminėti 10 metų trunkančią „Žalgirio“ ir restoranų tinklo partnerystę Lietuvoje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šis jubiliejus sutampa su dar viena svarbia „McDonald's“ proga – pirmasis tinklo restoranas Kaune įsikūrė lygiai prieš 15 metų. Dėl to pirmajame Kauno „McDonald's“ Savanorių prospekte visą dieną bus dalinama daugybė prizų, o 14 val. švęsti kartu rinksis ir „Žalgirio“ komandos nariai, sirgaliai bei nuolatiniai restorano lankytojai.

REKLAMA

„Prieš porą metų minėjome savo 15 metų jubiliejų Vilniuje, kartu ir Lietuvoje, o šiais metais džiugus jubiliejus aplankė ir pirmąjį Kauno „McDonald's“ restoraną. Kadangi jau 10 metų šis restoranas yra neatsiejamas nuo „Žalgirio“ komandos ir jos sirgalių, tiesiog būtina buvo šias dvi šventes sujungti ir atšvęsti drauge“, – sakė Baiba Zakė, „McDonald's“ marketingo direktorė Baltijos šalims.

Šį sekmadienį dviejų svarbių švenčių proga visą dieną restorano Savanorių prospekte lankytojams vyks specialus žaidimas, o 14 val. – renginys, kuriame gali dalyvauti visi norintieji. Jo svečiai turės galimybę laimėti netradicinius prizus – pietus su „Žalgirio“ žaidėjais arba kuponus nemokamiems „McDonald's“ kompleksams su desertais visiems metams.

REKLAMA
REKLAMA

Pažymint 10 metų „Žalgirio“ ir „McDonald's“ partnerystę bus atidengta ir simbolinė atminimo lenta, taip pat vyks savotiškas „Žalgirio“ naujokų krikštas. Komandą šiais metais papildė net aštuoni nauji ar po pertraukos sugrįžę žaidėjai. Keturi legionieriai amerikiečiai – gynėjas Ibrahimas Jaaberas, vidurio puolėjas Jeffas Foote'as, lengvasis krašto puolėjas Tremmellas Dardenas, įžaidėjas Oliveris Lafayette'as. Taip pat keturi lietuviai – visiems gerai žinomi puolėjai broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, gynėjai Rimantas Kaukėnas ir Adas Juškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ištikimas rėmėjas net 10 metų – solidus statusas. Rėmimo sutarties pratęsimas kaskart įrodo rimtus „McDonald's“ ketinimus, patikimumą ir nuoseklumą, kurį mes vertiname. Jie su mumis yra ir kai mums sekasi, ir kai nelabai – turime bendrų tradicijų, kurias žaidėjai vertina ir kaip pramogą, ir motyvaciją“, – sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Kiekvienais metais sezono atidarymą ir uždarymą „Žalgirio“ komanda pamini „McDonald's“ restorane Kaune, susitinka su savo sirgaliais ir dalyvauja su jais įvairiuose žaidimuose ar varžybose. Sezono pabaigoje vienas žalgirietis už sezono nuopelnus pagerbiamas, įspaudžiant jo delną „McDonald's“ krepšinio Žvaigždžių alėjoje. Praėjusį pavasarį 12-oji Žvaigždžių alėjos „žvaigždė“ atiteko komandos gynėjui Marko Popovičiui, tęsiančiam savo karjerą „Žalgiryje“ ir šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų