REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Romą nuskristi galima išties pigiai, bet rasti pigią nakvynę kartais būna sudėtinga. Žemiau pateikiame informaciją tiems, kas mėgsta keliauti pigiai, su palapinėmis ar nameliais ant ratų ir nevengiantiems apsigyventi arčiau gamtos. Skaitom ir dalinamės patirtimi – ar teko patiems naudotis kempingais užsienyje? – klausia kelionių tinklalapis makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Camping Village Roma

Camping Village Roma (nuotr. makalius.lt) (nuotr. Gamintojo)Camping Village Roma (nuotr. makalius.lt) (nuotr. Gamintojo)

Kempingas įsikūręs 4 km Vatikano ir 15 km nuo jūros kranto. Netoli yra viešojo transporto stotelė. Po trumpo pasivaikščiojimo pėsčiomis – traukinių stotis. Kempinge yra 150 aikštelių karavanams, kemperiams ir palapinėms. Lankytojų labai gerai (7,7 iš 10) vertinamas kempingas – geras pasirinkimas nebijantiems vieno kito vabaliuko ir vertinantiems šviežesnį orą.Darbo laikas: veikia visus metus.

REKLAMA

Paslaugos: sanitarinės paslaugos (pritaikytos ir neįgaliesiems), vaikų žaidimo aikštelė, skalbykla, dviračių nuoma, baras-restoranas, maisto prekių parduotuvė, kavinė, diskoteka, internetas, laisvalaikio pramogos ir animatorių paslaugos, baseinas, stalo tenisas, tinklinis.

Camping Tiber Roma

Camping Tiber Roma (nuotr. Makalius.lt) (nuotr. Gamintojo)Camping Tiber Roma (nuotr. Makalius.lt) (nuotr. Gamintojo)

Įsikūręs už 12 km nuo Romos miesto centro, netoli Prima Porta gyvenvietės ir Tiberio upės krantų. Camping Tiber Roma (lankytojų vertinimas 6,9 iš 10) yra nedidelis prekybos centras, restoranas, lauko baseinas.

REKLAMA
REKLAMA

Darbo laikas: ne sezono metu: kovo 25 d. – liepos 1 d.; rugpjūčio 21 d. – spalio 31 d.; Sezono metu: liepos 2 d. – rugpjūčio 20 d.

Paslaugos: sanitarinės paslaugos (pritaikytos ir neįgaliesiems), vaikų žaidimo aikštelė, baras-restoranas, maisto prekių parduotuvė kempinge, baras-restoranas, internetas (Wi-Fi zona), baseinas, autobusas kas 30 minučių į Prima Porta autobusų stotelę, skalbyklos paslaugos, mašinų ir indų plovimo vietos, karavanų, kemperių, mobiliųjų namų ir palapinių nuoma. Į kainą įeina: internetas, patalynė, autobusas iki Prima Porta stotelės, elektra, baseinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų