REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dailymail.co.uk“ šaltinių teigimu audodamasis „Facebook“ socialiniu tinklu vyras susekė žmonos išprievartavimu įtariamą asmenį. Tokių priemonių vyras ėmėsi, kai palūžusi žmona papasakojo, jog prieš 10 metų ją, tada dar mokinę, išprievartavo tuometinis draugas.

REKLAMA
REKLAMA

Aukos vyras surado Andrewą Marshą (38) apsimesdamas, jog socialiniame tinkle planuoja vakarėlį savo žmonai. Vedęs daržovių ir vaisių pardavėjas Marshas iš Ročesterio (Kentas) buvo sulaikytas, jam pateikti kaltinimai dėl išprievartavimo, įvykdyto prieš 10 metų.

REKLAMA

Meidstono karališkasis teismas išgirdo, kad auka – kuri negali būti įvardyta dėl teisinių priežasčių – patikėjo šią savo paslaptį vyrui per pokalbį apie intymumą jų santykiuose. Ji papasakojo, kad tuo metu ji draugavo su Marshu ir  viskas prasidėjo nuo bučinių ir glamonių, tačiau vėliau jis tariamai ją išprievartavo. Teismui buvo pranešta, kad išsigandusi mergaitė grįžo namo ir niekam nepranešė apie šį įvykį. Teisėjas taip pat buvo informuotas, kad auka labai jaudinosi, jog jos santuoka buvo bepradedanti griūti, tad galiausiai papasakojo vyrui šią istoriją. Ši informacija paskatino vyrą – kuris taip pat negali būti įvardytas – pasinaudoti socialiniu tinklu siekiant pasikalbėti su senais draugais ir surasti Marsho telefono numerį.  Vyras vėliau susisiekė su įtariamuoju ir, nuvykęs jo aplankyti, jį užpuolė. Auka teigia, jog ji niekada nepagalvojo apie kreipimąsi į policiją, kol vyras jos nepaskatino. Po vyro įvykdytų veiksmų ji paskambino policijai ir pranešė apie 10—ies metų senumo įvykį taip norėdama išgelbėti savo sutuoktinį nuo kaltinimų užpuolimu.

REKLAMA
REKLAMA

Marshas neigia kaltinimus dėl išprievartavimo ir užuolimo, kurie, kaip teigiama, buvo įvykdyti 2001. Po suėmimo Marshas sakė policijai, kad jis galėtų prisiminti bučinius ir glamones su paaugle ir galbūt bus lietęs jos krūtis. Teismas taip pat gavo informaciją, kad policijos interviu Marshas labai aiškiai išdėstė, kad tarp jo ir tariamos aukos nebuvo jokių lytinių santykių.

Teisminis procesas tęsiasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų