REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Žmogus gali suklestėti, tinkamai nukreipęs savo seksualinę energiją” - Napoleon Hill. Sekso troškimas yra bemaž stipriausias žmogaus gyvenime. Šio troškimo skatinamai žmonės ugdo vaizduotę, drąsą, valią, užsispyrimą ir kūrybingumą. Tačiau prieš nagrinėjant seksualinio troškimo įtaką žmonėms, paimkime pavyzdį iš gyvūnijos pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA

Pašalinę gyvūno lytines liaukas, jūs atimsite iš jo pagrindinį skatinimo šaltinį. Pažiūrėkite, kas atsitinka su gyvuliu po kastracijos: jautis, pavyzdžiui, tampa toks pat paklusnus kaip ir karvė. Patino lyties pakeitimas atima tas kovines savybes, kurios iki tol buvo jam būdingos.

REKLAMA

Seksualinis troškimas - geidžiamiausias

Tas pats nutiktų ir žmogui. Žmogaus protas reaguoja į įvairius stimulus, kurie pakelia jo virpesių dažnį. Taip kyla entuziazmas, vaizduotė, stiprus troškimas. Štai stimulai, į kuriuos protas reaguoja jautriausiai:

1. Seksualinio pasitenkinimo troškimas.

2. Meilė.

3. Šlovės, valdžios, pinigų troškimas.

4. Muzika.

5. Vienos ar skirtingų lyčių žmonių draugystė.

Seksualinės išraiškos troškimas, kaip matome, yra svarbiausias. Genijus to neslepia, atvirkščiai - naudojasi. Genijus - tai ne ilgus plaukus nešiojantis ir neįprastą maistą valgantis pataikūnas, o seksualus, geidžiamas ir su kitais mokantis bendrauti žmogus.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualinės energijos transformacija

Istorija žino lyderių, kuriuos įkvėpė moterys. Savo proto ribas šie vyrai praplėtė veikiami seksualinio troškimo. Jeigu pažabotume ir transformuotume šią varomąją jėgą, ji galėtų pakelti žmogų į aukščiausią minties lygmenį, - tokį kuris garantuoja visų troškimų išsipildymą.

Štai žmonės, pasiekę negirdėtas sėkmės aukštumas, - kiekvienas jų buvo apdovanotas dideliu seksualiniu pontencialu, kurį jie sugebėjo nukreipti kita vaga: Džordžas Vašingtonas, Napoleonas Bonapartas, Viljamas Šekspyras, Abraomas Linkolnas, Tomas Džefersonas...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Seksualinė energija - tai visų genijų kūrybinė jėga. Nebuvo ir lyderio, kuris nebūtų jos pažabojęs. Žinoma, nereikia šio teiginio abosliutinti, toli gražu ne visi seksualūs žmonės yra genijai. Žmogus įgyja genijaus statusą tik tuomet, kai stimuliuoja savo protą taip, kad šiame gimsta kūrybinė vaizduotė.

Seksas ir prekyba

Pastebėta, kad seksualūs žmonės yra geresni pardavėjai. Jiems padeda asmenybės magnetizmas - neatsiejama seksualinės energijos dalis. Labai seksualūs žmonės paprastai turi turtingas magnetizmo atsargas.

REKLAMA

Ta gyvybinė jėga padedanti bendrauti su žmonėmis, veikia keliais būdais:

1. Rankos paspaudimas akimirksniu parodo, ar yra magnetizmas, ar jo nėra.

2. Balso tonas turi būti muzikalus ir žavingas.

3. Laikysena ir eisena gracinga, lengva ir greitesnė nei įprastai.

4. Koketavimas taipogi būdingas seksualiems žmonėms.

5. Kūno puošimas nėra svetimas dalykas seksualinę energiją turintiems žmonėms. Jie paprastai rūpinasi savo išvaizda.

Priimdami į darbą pardavėjus, dauguma patyrusių vadybininkų ieško asmeninio magnetizmo savybės kaip svarbiausios. Žmonės, neturintys seksualinės energijos, niekuomet netaps entuziastais ir nesugebės įkvėpti kitiems entuziazmo, o tai yra vienas svarbiausių gero pardavėjo bruožų.

REKLAMA

Neturintis seksualinės energijos oratorius, pamokslininkas, juristas arba prekybininkas patirs nesėkmę mėgindamas daryti įtaką kitiems žmonėms. Dauguma žmonių pasiduoda įtakai tik tada, kai paveiktos jų emocijos. Sumanus pardavėjas prekiaudamas sąmoningai ar nesąmoningai paverčia seksualinę energiją entuziazmu!

Pardavėjas, kuris sugeba “perjungti” savo smegenis nuo sekso prie prekybos, dirba aistringai lyg mylėtųsi. Suvokia tai ar ne, jis yra įvaldęs seksualinės transformacijos meną. Dauguma pardavėjų, kurie perkeičia savo seksualinę energiją, netgi neįtaria, kad yra įvaldę didžiulę jėgą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Seksualinei energijai pakeisti reikia didžiulių pastangų, tačiau to galima pamažu išmokti. Tai, žinoma, reikalauja stiprios valios, tačiau atlygis toks vertingas, kad pamėginti verta.

Klaidingos nuomonės apie seksą

Dauguma žmonių seksualiai neišprusę. Seksualinis troškimas aiškinamas klaidingai, jį juodina nemokšos ir pikti liežuviai.

Į didelę seksualinę energiją turinčius moteris ir vyrus paprastai žiūrima kaip į žmones, su kuriais reikia elgtis atsargiai. Užuot vadinę juos palaimintaisiais, juospaprastai smerkia.

REKLAMA

Milijonai žmonių net mūsų visuotinio švietimo amžiuje turi nevisavertiškumo kompleksą, kuris atsirado dėl klaidingos nuomonės, esą jų įgimtas seksualumas - tai prakeiksmas. Žinoma, šis pareiškimas neturėtų būti suprastas kaip palaido gyvenimo pateisinimas. Kai seksu piktnaudžiaujama, tuomet jis darko kūną ir alina dvasią.

Praktiškai visų didžiųjų lyderių veiklą labai skatino moterys. Daugeliu atvejų tai buvo kukli, pasiaukojanti žmona, apie kurią visuomenė beveik nieko arba iš viso nieko nežinojo. Kitais atvejais įkvėpimo šaltinis buvo “kita moteris”.

REKLAMA

Kiekvienas protingas žmogus supranta, kad per didelė stimuliacija seksu yra pražūtinga. “Seksomanai” iš esmės niekuo nesiskiria nuo narkomanų. Ir vieni, ir kiri praradę aistrų kontrolę.

Šis nemokšiškumas taip paplito todėl, kad sekso klausimai visuomenėje menkai aptarinėjami. Nutylėjimas veikia jaunus žmones taip pat kaip ir draudimas.

Sekso poreikiui pasitraukus - valdžios ir kūrybos viršūnė

Retas žmogus pasiekia savo kūrybos viršūnę iki 40 metų amžiaus. Dažniausiai pakilimas į viršūnę ištinka būnant 40-60 metų tarpsnyje. Ši žinia turėtų įkvėpti tuos, kurie nesugebėjo atskleisti savo kūrybinių sugebėjimų iki 40 metų, ir tuos, kurie bijo senatvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Periodas tarp 40 ir 50 metų yra vaisingiausias žmogaus gyvenime. Artėti prie tos atžymos žmogus turėtų ne su baime, o su viltimi ir nekantrumu.

Dauguma vyrų tik po 40 metų imasi didelių darbų. Tai liudija įžymių žmonių biografijos. Įkopęs į ketvirtą dešimtį, žmogus pradeda mokytis seksualinės energijos transformacijos meno. Paprastai žmogus net nepastebi, kad jo seksualinė energija jau srūva kita vaga. Jis mato, kad jo veiklos rezultatai gerėja, tačiau tokios permainos priežasčių dažnai nesupranta.



Šis tekstas paremtas garsaus sėkmės mokytojo Napoleono Hillo knygos “Mąstyk ir būk turtingas” medžiaga. Šią knygą yra išleidusi “Luceo” leidykla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų