REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš buvimo profesionaliu lenktynininku privalumų yra galimybė daryti tai, apie ką kiti vairuotojai gali tik pasvajoti, pavyzdžiui, slysti šalia ir aplink naujus automobilius, gamyklos, kurioje jie yra surenkami teritorijoje. Būtent tokia yra Vaughno Donaldo Gittino jaunesniojo, kurį „Ford“ išsikvietė į savo „Flat Rock“ gamyklą Mičigano valstijoje, kasdienybė. Nuo 2004 m. šioje vietoje vidutiniu 500 automobilių permainą produktyvumu yra surenkami visi „Mustang“ modeliai.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Anapolio kilęs savamokslis 32-ejų metų „drifteris“ šoko į savo „Ford Mustang RTR“ bolidą ir sudegino nemažą kiekį padangų gumos slysdamas šonu amerikiečių automobilių koncerno gamyklos teritorijoje, greta didžiulio kiekio stovinčių ir važiuojančių „Mustang“ modelių. Kaip mes suprantame peržvelgę vaizdo įrašą visi automobiliai yra iš tų penkių procentų, kurie atsitiktinai parenkami visapusiškam testavimui trasoje.

REKLAMA

Vaizdo įraše ne kartą galima matyti kaip „drifto“ bolidas slysta šonu visai šalia kliūties arba kito automobilio, o vienas epizodas su raudonu „Mustang“ kupė susiklostė ne visai taip, kaip buvo planuota ir ant V. D. Gittino technikos šono liko atitinkamos spalvos žymės.

Neneigsime, kad mums itin patiko trumpo filmo scenaristų idėja, kad toks bandomasis važiavimas yra antros pamainos darbas (taip pavadintas ir pats įrašas). Taip pat galime įsivaizduoti, kad V. D. Gittinui toks būdas atidirbti už „Ford“ paramą buvo visai smagus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų