REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gelzenkircheno „Schalke 04“ klubas nesitiki savo gretose išlaikyti Olandijos rinktinės puolėjo Klaaso-Jano Huntelaaro. Rezultatyviausio praėjusio „Bundesliga“ sezono kontraktas su „Schalke 04“ baigiasi 2013 metų birželį. Komandos vadovai jau keletą kartų prašė žaidėjo pratęsti sutartį, tačiau futbolininkas atsisakė sėsti prie derybų stalo, savo poelgį motyvuodamas tuo, kad dar per anksti kalbėti apie tolimesnius karjeros planus.

REKLAMA
REKLAMA

Į Gelzenkircheną tik 2010 metais iš „Milan“ klubo atvykęs žaidėjas kartu su buvusiu puolėju Rauliu sudarė smogiamąjį puolėjų tandemą, tačiau praėjusiais metais Raulis nepratęsė kontrakto su vokiečiais ir išvyko. „Schalke 04“ klubas mano, kad taip pat pasielgs ir K.J.Huntelaaras

REKLAMA

„Mes vis dar tikimės, kad pavyks išlaikyti olandą, - “Espn.com" cituoja komandos generalinį vadybininką Herbertą Heldtą.- Jis kol kas nepasakė, ne. Mums ir taip pasisekė į komandą privilioti vieną geriausių planetos puolėjų. Gaila, kad greičiausiai teks su juo atsisveikinti ir ieškoti pamainos.

Anot H.Heldto, komandos treneris Huubnas Stevensas kartu su klubo vadovais, įpusėjus sezonui bandys įtikinti K.J.Huntelaarą likti.

REKLAMA
REKLAMA

"Nuspręsime, kada  pradėsime derybas su žaidėju. Ar jos bus ilgos ir palankios abiems pusėms, priklausys tik nuo Klaaso.

2011/2012 metų futbolo sezone per 34 „Bundesliga“  varžybas olandas  įmušė 29 įvarčius ir tapo pirmuoju olandu futbolo istorijoje,iškovojusiu rezultatyviausio Vokietijos futbolo čempionato titulą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų