REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Demokratinės darbo ir vienybės partijos lyderė, Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė Kristina, kurios partija Seimo rinkimuose užėmė ketvirtąją vietą nuo galo, iš politinės arenos trauktis nežada ir sako, kad rinkimai jiems, kaip debiutantams, buvo savęs pasitikrinimas.

REKLAMA
REKLAMA

K. Brazauskienė teigė, kad tokius rinkimų rezultatus lėmė tautos valia.

„Galvojau, kad žmonės blogiau gyvena ir norėtų pasikeitimų, bet, pasirodo, kad klydau. Gal tiesiog lietuvių tautai apskritai priimta verkšlenti, o rezultatai normalūs, išrinko Lietuvos žmonės, turėsime valdžią tokią, kokios verti“, - naujienų agentūroje ELTA surengtoje spaudos konferencijoje sakė ji.

REKLAMA

Politikė neslėpė, kad jos vadovaujamai partijai koją pakišo ir tai, kad iš valstybės negavo dotacijų. Kita vertus, K. Brazauskienė džiaugėsi, kad debiutantė partija išsivertė savo jėgomis, neliko skolose. Pati K. Brazauskienė prisipažino rinkimams išleidusi 2 tūkst. 200 litų.

Demokratinės darbo ir vienybės partijos vadovė iš politinės arenos sakė nesitrauksianti.

„Toliau tarybos posėdį kviesime, tarsimės su partiečiais, bet kad mes iš politinės veiklos pasitrauktume, tai kalbos tokios nėra. Politinėje arenoje planuojame likti. Mūsų čia kaip generalinė repeticija, bet pasirodo, kad viską lemia pinigai“, - apie ateities planus kalbėjo K. Brazauskienė.

Demokratinė darbo ir vienybės partija, preliminariais duomenimis, gavo 0,32 proc. balsų. Kaišiadorių-Elektrėnų apygardoje K. Brazauskienė gavo 2,78 proc. balsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų