REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalyje Madride vykęs turnyras sportinis fitneso „Arnold classic“ sulaukė virš 600 dalyvių iš daugiau nei 50 šalių. Šis turnyras, rengiamas nuo 1989 metų Kolambuse, JAV jau yra tapęs vienu populiariausių pasaulyje sporto festivaliu. Antrus metus iš eilės jis jau yra rengiamas ir Europoje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Paulius Ratkevičius kategorijoje „Men's physique“ iškovojo bronzos medalį, kur varžėsi tarp 15 geriausių šios kategorijos sportininkų iš viso pasaulio.

REKLAMA

Turnyro prizininkai (nuotr. asm. archyvo)Turnyro prizininkai (nuotr. asm. archyvo)

Pauliui renginys paliko didelį įspūdį: „Aukštas lygis, puiki organizacija, daug garsių sportininkų, taip pat spaudžiau ranką pačiam Arnoldui. Kitais metais tikiuosi dalyvauti šiose varžybose, laimėti auksą ir toliau garsinti Lietuvos vardą pasaulyje“.

Madridas savaitgaliui tapo „Arnold classic“ varžybų dalimi, visi madridiečiai buvo labai susidomėję varžybomis bei rezultatais. Antradienį lietuvis grįžta į Vilnių, kur dirba asmeniniu treneriu „Body Gym“ klube.

Šiame turnyre taip pat dalyvavo „Stipriausias žmogus žemėje“ - Žydrūnas Savickas. Jis iškovojo aukso medalį galiūnų rungtyse, aplenkęs visus varžovus.

P. Ratkevičius ir Ž. Savickas (nuotr. asm. archyvo)P. Ratkevičius ir Ž. Savickas (nuotr. asm. archyvo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų