REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos žmonių partijos lyderis Vladimiras Romanovas Seimo rinkimų rezultatus stebi Kaune kartu su savo žmona.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu šiuose rinkimuose ir balsuos apie 40 procentų rinkėjų, likusią dalį (60 procentų – Balsas.lt) jie (parlamentinės partijos – Balsas.lt) išsidalys tarpusavyje“, – sakė V. Romanovas.

REKLAMA

Jis nenusimena, kad jau balsavusių rinkėjų apklausose Lietuvos žmonių partija kol kas yra ketvirta nuo galo.

„Kaip bebūtų, Lietuvos žmonių partija nėra vienadienis projektas. Mes kol kas tik pamėginome“, – apie dalyvavimą Seimo rinkimuose kalbėjo V. Romanovas.

Į Donelaičio gatvėje esantį pastatą, kurio paskutiniuosiuose aukštuose įsikūrusi ir Ūkio banko investicinės grupės (ŪBIG) administracija, V. Romanovas su sutuoktine atvyko apie 20 val. 30 min. Jis buvo gerai nusiteikęs ir susirinkusiesiems iš karto pasiūlė išbandyti rankos taiklumą mėtant į krepšį.

REKLAMA
REKLAMA

Nedidelėje salėje yra sumontuota visa krepšiniui žaisti įranga.

Šiuo metu salėje yra susirinkę apie 30 žmonių. Dalis jų dideliame televizoriuje įsijungę LRT kanalą.

Susėdę prie keliolikos stalelių atvykusieji gurkšnoja vyną, vaisvandenius ir alų, taip pat užkandžiauja. Laikas nuo laiko čia atvyksta ir žurnalistai.

Vladimiras Romanovas (nuotr. Balsas.lt)Vladimiras Romanovas (nuotr. Balsas.lt)

(Papildyta 20.43 val.) Apie devintą valandą vakaro štabe pasirodė V. Romanovas su žmoną ir buvo nutarta įsileisti laukusius žurnalistus. Šiuo metu partijos nariai žiūri Lietuvos valstybinę televiziją, kol kas gyventojų nuomonės apklausos rezultatų nekomentuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kol kitos partijos ruošiasi triukšmingiems vakarėliams ir rinkimų rezultatų laukimui, panašu, kad politikos naujo Vladimiro Romanovo štabo durys pašaliniams bus uždarytos. Nors kitos partijos pačios kvietė žurnalistus pačios, V. Romanovo bendražygiai nemaloniai nustebo pamatę Balsas.lt žurnalistą prie štabo durų.

„Pirmą kartą girdžiu, kad ateis žurnalistų. Nesu tikra, ar galime jus įleisti“, – salė „Lietuvos žmonių“ partijos narė Joana Šimanauskienė ir nuskubėjo pasitarti su savo partijos kolegomis.

Į renginio patalpas buvo įleisti tik leidinio, kurio akcijų turi pats partijos lyderis Vladimiras Romanovas žurnalistai.

Panašu, kad linksmybės partijos štabe vis tik vyks, Balsas.lt pavyko užfiksuoti kaip į patalpas, kur susirinkę partijos nariai nešami alkoholiniai gėrimai – dvi dėžės vyno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų