REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Politikai, kurie renka balsus Čiobiškio seniūnijos rinkimų apylinkėje, skundžiasi, jog rinkėjai persekiojami policijos, neva visi yra filmuojami.

REKLAMA
REKLAMA

Širvintų policijos viršininkas Almantas Lukšas portalui Balsas.lt sakė, jog rytą gavo informaciją, jog autobusiukas vežioja žmones į Čiobiškio rinkimų apylinkę. Suabejojus, ar tie žmonės nėra paperkami, policijos atstovai apklausė vairuotoją.

REKLAMA

„Kol kas tyrimo nepradėjome, tačiau informaciją tikriname. Sulaikytų žmonių tikrai nėra, apylinkės inspektorius A. Geležauskas palaiko tvarką“, - tikino A. Lukšas.

Tačiau rajono tarybos narė Živililė Pinskuvienė pasakojo, jog  prie rinkiminės apylinkės nuo ryto stovi rajono vicemero Andriaus Juozonio brolio automobilis (juodas Opelis) su vaizdo kamera ir neva filmuoja, kas ateina ar išeina iš apylinkės. Interesantams esą talkina policijos pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Ž. Pinskuvienės, šalia politikų automobilio stovi ir policijos ekipažas, yra sulaikytų žmonių, kuriuos Širvintų rajono tarybos narė laiko persekiojamais. „Policijos pareigūnas A. G. ir dar vienas asmuo su ne policijos, o kažkokia kitokia uniforma, tačiau su ryškia liemene,“ – sakė politikė.

Pasak Ž. Pinskuvienės, policijos pareigūnai esą varo šoką žmonėms, kurie visi įtariami neva atvykę parduoti balsus. „Kaimiškose apygardose yra kitaip nei Vilniuje. Jei brolis ir sesuo kartu atvyko balsuoti, - ar tai jau pagrindas įtarimui ir tempimui į policijos automobilį?, - stebėjosi politikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų