REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasiuntė tautai labai, kaip jai turbūt atrodo, išraiškingą politinį signalą:

REKLAMA
REKLAMA

“Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė balsavo Seimo rinkimuose ir patariamajame referendume dėl naujos atominės elektrinės statybos Lietuvos Respublikoje.

REKLAMA

„Rinkdami Seimą sprendžiame Lietuvos ateitį. Balsuokime atsakingai ir rinkime tuos, kurie pasirengę prisiimti atsakomybę už valstybę. Viskas yra mūsų pačių rankose", - sako šalies vadovė.

Prezidentės teigimu, balsuodami kiekvienas prisiimame atsakomybę už valstybę, tai yra visų pareiga.”

Susikibę už rankų (prilaikydami ir prezidentę) nepamirškite, kad turite vykdyti pilietinę pareigą. Ta proga primenu, kad kadenciją baigęs, už pasyvumą ir pozicijos nutylėjimą kritikuotas prezidentas Valdas Adamkus 2008 metais buvo kiek išsamesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Sisteminis idiotizmas, kai prezidentas Lietuvos Respublikoje, pagal Konstituciją, paskelbtas nepartiniu ir teoriškai apolitišku – įdomus reiškinys. Bet neilgam. JAV politiniai debatai, kur visiškai aišku, kieno kandidatūrą remia nueinantis ar net buvęs prezidentas, įdomesni. Kita vertus, jei D. Grybauskaitės išplatinta “rimta politinė žinia" kam nors padėjo apsispręsti – esu laimingas, kad jiems gerai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų