REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę internete žiniasklaidos šaltiniuose publikuota maždaug penkerių metų senumo nuotrauka, kurioje Rolandas Paksas su žmona Laima apsipirkti prekybos centre nusprendžia pasistatę savo ganėtinai kuklų  „Land Rover Freelander“ neįgaliesiems skirtoje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šis kadras tapo tarsi paskatinimu mėgėjams paparaciams sekti partijos Tvarka ir teisingumas pirmininką, nes jau tą pačią savaitę internete pasirodė jau visiškai nauja nuotrauka, kurioje užfiksuotas R. Pakso gerokai solidesnis „Audi A6“ automobilis pastatytas neleistinoje vietoje sostinės Gedimino prospekte.

REKLAMA

R. Pakso bendražyvių automobilio avarija (nuotr. skaitytojo)R. Pakso bendražyvių automobilio avarija (nuotr. skaitytojo)

Kad partijos Tvarka ir teisingumas vėliavėlėmis papuošti automobiliai tapo savotišku viskuo, kas pakliūna po ranka fotografuojančių akylų eismo dalyvių proga, parodo ir šiandien Balsas.lt reakcijai atsiųsti kadrai, kuriuose matomas į avariją pakliuvęs R. Pakso bendražygių automobilis.

Pagal tokioms avarijoms būdingą schemą, kaltininku šioje situacijoje greičiausiai bus pripažintas partijos Tvarka ir teisingumas kolektyvo „Nissan Primera“, nors sprendžiant pagal „Volkswagen Touareg“ padėtį, gali būti ir taip, kad staigų manevrą bandė atlikti visureigio vairuotojas.

Su nuotraukos savo tapatybės neįvardinusio vairuotojo pridėtas aprašymas buvo trumpas: „Grįždamas į namus Žirmūnuose pakeliui pamačiau avariją ir greit atreipiau dėmesį į partijos Tvarka ir teisingumas vėliavas. Panašu, kad ne tik partijos pirmininkas nemoka vairuoti, bet ir jo partiečiai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų